همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم گردهمایی بزرگ فرهنگیان و پیشکسوتان فرهنگی در شهرستان ساوه برگزار شد.
امام جمعه ساوه در این مراسم در سخنانی گفت: هدف از خلقت این عالم، علم آموزی و دانستن است.
حجت الاسلام سید حسین تقوی افزود: بعد از کرامت الهی هیچ صفتی بالاتر از علم آموزی نیست و در بسیاری از آیات و روایات اسلامی به این موضوع اشاره شده است.
وی بیان کرد: در ارزش علم همین بس که خداوند متعال پس از شاهکار خلقت به انسان علم آموختن را به وسیله فرستادگان خود آموخت تا انسان بتواند در سایه فراگیری علم و دانش عظمت پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه فراگیری علم و دانش بر هر مرد و زنی واجب است، اظهار کرد: ارزش یک کشور به علم مردمان آن بستگی دارد و قدرت ها با علم سنجیده می شود و هر کشوری که علم آن افزایش پیدا کند قدرتمندتر می شود.
وی با اشاره به اینکه علم برای خوشبختی بشر آمده است، گفت: متاسفانه برخی افراد از علم برای گرفتاری بشر استفاده می کنند و نمونه آن استکبار جهانی و ایادی وابسته به آن است که با فراگیری علم در جهت از بین بردن ناحق انسان ها و نیز هتک حرمت به مقدسات مسلمانان استفاده می کنند.
حجت الاسلام تقوی پرورش انسانهای پاکدامن، مومن، آزادمنش و عدالتخواه را از وظایف معلمان برشمرد و اظهار کرد: علم هم ردیف با جهاد است و دانشی سودمند و تاثیرگذار است که همراه با تربیت باشد.
به گزارش ایسنا، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز گفت: معلم منشا تحولات و آگاهی بخشی در جامعه است.
عبداله سالمی افزود: ارج نهادن به مقام شامخ معلم تکریم جایگاه علم و دانش است و هفته معلم فرصتی است مغتنم تا با اول معلم هستی که آفرینش را با آموزگاری آغاز کرد و فرستاده گرامی اش پیامبر اکرم(ص) که برترین معلمان است تجدید میثاق کنیم.
وی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران در دهه پیشرفت و عدالت در تدارک تحولی بنیادین برای حرکت به سمت آینده ای درخشان است که کلید واژه های این تحول در دستگاه آموزش و پرورش و با همت معلمین معنا می یابد.
سالمی تصریح کرد: معلمان در ارتقای جایگاه فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی جامعه نقش بسزایی دارند و پیشرفت و پویایی نظام تعلیم و تربیت به دست آنان میسر خواهد شد.
تجلیل از 45 معلم نمونه استانی و شهرستانی، اجرای سرود، اجرای موسیقی محلی و انجام ورزش باستانی از دیگر برنامه های این گردهمایی بود.