امام جمعه ساوه گفت: زکات از واجبات دین مبین اسلام و موجب قبولی نماز است.
حجت الاسلام سید حسین تقوی در جلسه شورای زکات شهرستان در سخنانی افزود: پرداخت زکات موجب برطرف شدن بسياري از مشکلات موجود در جامعه مي شود و تفاوت آن با ماليات اين است که ماليات براي زندگي ظاهري و دنيا پرداخت مي شود اما زکات براي دين انسان پرداخت می شود.
وی بیان کرد: پرداخت زکات باعث افزايش رزق و روزی می شود و این واجب الهی نباید مورد غفلت مردم به ویژه کشاورزان قرار گیرد.
وی خواستار حضور مستمر اعضای شورای زکات شهرستان در روستاها شد و گفت: حضور در بین مردم و تبلیغ چهره به چهره برای احیای این واجب الهی سایه محرومیت را از چهره نیازمندان می زداید.
امام جمعه ساوه تصریح کرد: پرداخت حق زكات در حكومت اسلامی برای مصارف عمومی و رسيدگی به حال مستمندان و محرومان جامعه است.
به گزارش ایسنا سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) ساوه نیز گفت: بیش از 80 عامل زكات جهت احیای این فریضه در سطح شهرستان ساوه فعالیت می كنند فعالیت مستمر آنان موجب افزایش میزان مشارکت های مردمی در امر احیای زکات شده است.
اسدالله فراهانی افزود: مردم شهرستان ساوه در سال گذشته حدود دو میلیارد ریال زکات پرداخت کردند که افزایش مبلغ پرداختی زکات در این شهرستان نسبت به مدت مشابه نشان از داشتن ايمان بالا و روحيه خيرخواهي در زمينه احیای این واجب الهی است.
وی با اشاره به موضوع معافیت های مالیاتی در خصوص پرداخت کنندگان زکات در شهرستان گفت: آگاهي مردم از منفعت پرداخت زكات، افزايش اقبال مردم براي اداي اين فريضه الهي را به همراه خواهد داشت.
فراهانی خواستار برگزاری همایش توجیهی عاملان زکات به منظور انجام امور تبلیغی و آگاهی بخشی بین آنان و ایجاد بانک اطلاعاتی از کشاورزان و دامداران عمده شهرستان و نیز احیای طرح زکات مستحبی در این شهرستان شد.
در اين جلسه پس از بحث و تبادل نظر اعضا، تصميماتي در مورد راهكارهاي اجراي اين امر مهم در شهرستان اتخاذ شد.
در ادامه این جلسه كه در دفتر امام جمعه برگزار شد، احکام اعضای شورای زکات به آنان اعطا شد.