سه شنبه 6 آذر 1403 | Tuesday 26 November 2024

تمامی اخبار

مدیر جهاد کشاورزی زرندیه گفت: مقدار عسل تولیدی در این شهرستان از 22 تن در سال 1390 به بیش از 56 تن در سال گذشته افزایش داشته است.

 

 

احمد قره‌بیگلو  با تشریح عملکرد یک ساله جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه گفت: این شهرستان دارای 60 هزار هکتار اراضی کشاورزی است که حدود 42 هزار هکتار آن زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد.

 

وی بیان کرد: شهرستان زرندیه دارای 6 هزار هکتار گندم آبی، هشت هزار هکتار گندم دیم و 6 هزار و 400 هکتار مزارع جو آبی است که طرح مبارزه با سم غلات در 9 هزار هکتار از این اراضی انجام می‌شود.

 

وی با اشاره به کشت صیفی‌جات زیرپلاستیکی در این شهرستان به عنوان یکی از روش‌های تولید محصولات جالیزی گفت: جلوگیری از هدررفت آب، صرفه‌جویی در بذر، محافظت کشت از خطر تگرگ احتمالی، مبارزه با علف‌های هرز و کمک به زودرس بودن محصول از جمله ویژگی‌های کشت صیفی‌جات به این روش است.

 

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود در سالجاری حدود 200 هکتار طالبی به روش زیرپلاستیکی کشت شود، اظهار کرد: میانگین برداشت طالبی زیرپلاستیکی در این شهرستان حدود 50 تن در هکتار است. همچنین هزار و 850 هکتار از اراضی زرندیه زیر کشت صیفی‌جات می‌رود.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرندیه در بخش دیگری از این گفت‌وگو گفت: در سال گذشته افزون بر 37 هزار و 254 تن انواع محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، تخم مرغ، عسل و آبزیان در این شهرستان تولید و به بازار عرضه شد.

 

احمد قره‌بیگلو افزود: با تولید این میزان محصولات دامی، شهرستان زرندیه توانسته است در سال گذشته 19 درصد از تولیدات دامی استان مرکزی را به خود اختصاص دهد.

 

وی با اشاره به اینکه در این مدت هفت هزار تن گوشت قرمز، سه هزار تن گوشت سفید، 28 تن از آبزیان، 18 هزار تن شیر خام و 56 تن عسل تولید شده است، اظهار کرد: در این مدت با تولید 170 تن گوشت شترمرغ در زرندیه، 67 درصد از میزان تولید گوشت شتر مرغ استان مرکزی به این شهرستان اختصاص یافته است.

 

وی با اشاره به اینکه این شهرستان توانسته است بیشترین سهم در تولید تخم مرغ در سطح استان مرکزی را از آن خود کند، افزود: در طول سال 1391 از مجموع 9 واحد مرغداری این شهرستان 9 هزار و 700 تن تخم مرغ تولید شده است که 5/34 درصد تولید تخم مرغ در سطح استان را تشکیل می‌دهد.

 

این مقام مسوول همچنین از کسب رتبه سوم تولید عسل توسط این شهرستان در استان مرکزی بعد از خمین و شازند خبر داد و افزود: مقدار عسل تولیدی در این شهرستان از 22 تن در سال 1390 به بیش از 56 تن در سال گذشته افزایش داشته است.

 

قره بیگلو کاهش ریزگردها و وجود شرایط مساعد و تنوع گیاهی در بخش خرقان زرندیه را از دلایل افزایش میزان تولید عسل ذکر کرد و افزود: نوع پوشش گیاهی خاص و آب و هوای مناسب بخش خرقان زرندیه عسل تولیدی این شهرستان را از کیفیت مناسبی برخوردار کرده است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group