سه شنبه 6 آذر 1403 | Tuesday 26 November 2024

تمامی اخبار

چهارمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه های پیام نور استان مرکزی به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز ساوه با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، در این جشنواره 150 دانشجو به همراه سرپرستان خود از 14 دانشگاه پیام نور استان مرکزی با 57 نشریه شرکت کردند.

بیشترین تعداد نشریات مربوط به مرکز اراک با 13 نشریه، ساوه، کمیجان و فرمهین هر کدام با 8 نشریه در جایگاه بعدی قرار داشتند.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی در مراسم اختتامیه این جشنواره،‌ هدف از برگزاری آن را بررسی و ارزشیابی نشریات دانشجویی و ایجاد ارتباط و تبادل تجربه میان دست‌اندرکاران نشریات دانشجویی بیان کرد.

هادی غفاری رصد و آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های گمنام در عرصه نشریات دانشجویی و ترویج و ارج نهادن به آثار مکتوب دانشجویان در زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، هنری و علمی و به نمایش گذاشتن پتانسیل و ظرفیت‌های دانشگاه را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

وی ضمن بررسی تاریخچه جشنواره‌های نشریات برگزار شده از رشد چشمگیر نشریات و افزایش سطح کیفیت آنها ابراز خرسندی کرد.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه و رئیس جشنواره نیز با ارائه گزارشی از تشکیل و روند کار ستاد برگزاری چهارمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاههای پیام نور استان مرکزی گفت: جشنواره نشریات دانشجویی هرساله در یکی از مراکز و واحدهای پیام نور استان مرکزی برگزار می شود که در این دوره مرکز ساوه میزبان این جشنواره بود.

گیتی صلاحی اصفهانی افزود: یکی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره افزایش سطح فکری دانشجویان و همچنین گردهمایی آنان در یک محیط سالم و صمیمی است.

وی بیان کرد: تعداد نشریات این دوره 58 جلد است که از مراکز و واحدهای مختلف استان جهت داوری ارسال شده و این نشریات توسط سه داور داوری شده است. نشریات در بخش‌های گزارش برتر، مصاحبه برتر و لوگو و طرح جلد برتر مورد بررسی قرار گرفته است که در هر بخش به سه نشریه منتخب جایزه اهدا می شود همچنین یک غرفه به عنوان غرفه برتر معرفی و از مسوول و دست اندرکاران آن تقدیر می شود.

صلاحی اصفهانی تصریح کرد: در این جشنواره که دو روز به طول انجامید برای افزایش دانش و اطلاعات دانشجویان و شرکت کنندگان سه کارگاه آموزشی با مباحث پیرامون نشریات با حضور اساتید خبره تشکیل شد که کارگاه های مورد نظر شامل خبر نویسی، مصاحبه و آیین نگارش خبرنویسی بود و مسابقات مختلف دانشجویی در دو گروه خانم‌ها و آقایان، ایستگاه رادیویی، تریبون آزاد و ... از دیگر برنامه هایی بود که برگزار شد.

این جشنواره با معرفی برترین ها در بخش های نشریه برتر، مصاحبه، لوگو و طرح روی جلد، خبر و غرفه برتر به کار خود پایان داد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group