جشنواره غذاهای سنتی به همت دبستان شاهد شهید صفری ساوه و با همکاری والدین دانش آموزان برگزار شد.
مدیر دبستان شهید صفری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی گفت: این جشنواره به منظور معرفی غذاهای سنتی و محلی و آشنایی دانش آموزان با این غذاها برگزار شده بود.
فرشته فلاح افزود: ارتقای سطح آگاهی به خواص مواد غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی، کار گروهی و ایجاد رقابتی سالم از اهداف برگزاری این جشنواره است.
وی بیان کرد: آموختن مهارتهای زندگی به دانشآموز از ماموریت های آموزش و پرورش است و لذا برپایی چنین برنامههای برای دانش آموزان ضمن ایجاد نشاط و سرزندگی باعث کسب تجربه و اعتماد به نفس دانش آموزان میشود.
وی اظهار کرد: در اين جشنواره بيش از 60 نوع غذا ، شيريني و آش توسط دانش آموزان طبخ شده است.
فلاح تصریح کرد: برگزاری این جشنواره موجب تشویق دانش آموزان به مصرف خوراکی های مفید و دوری از خوردن مواد غذایی غیر مجاز می شود.