اولین دوره تخصصی آموزش مربیان در بخش تصادفات جادهای در ساوه با حضور 130 مربی امداد و نجات از 31 استان کشور آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، معاون برنامه ریزی و آموزش های تخصصی جمعیت هلال احمر در مراسم افتتاحیه این دوره تخصصی طی سخنانی گفت: در حال حاضر 15 هزار و 700 امدادگر در سراسر کشور آموزش های تخصصی امداد و نجات را فرا گرفته اند که این میزان تا پایان سال به 18 هزار نفر افزایش خواهد یافت.
سعید متانی افزود: امداد و نجات جاده ای، سیلاب، آوار، کوهستان، قایقرانی، جهت یابی، غواصی، سنگ نوردی، یخ و برف، پیش بیمارستانی، پزشکی و کوهپیمایی از جمله آموزش هایی است که امدادگران در این دوره های تخصصی آموزش دیده اند.
وی با اشاره به رویکرد جمعیت هلال احمر گفت: آموزش امداد و نجات و تربیت مربی در جمعیت هلال احمر از جایگاه ویژه ای برخوردار است و از این رو سیاست این جمعیت برگزاری دوره های تخصصی آموزشی است.
متانی تصریح کرد: دوره های تخصصی آموزشی به منظور ارتقای توانمندی امدادگران و نجاتگران برای امدادرسانی به حادثه دیدگان با ارائه شیوه های نوین برگزار می شود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه نیز گفت: این دوره به مدت یک هفته از امروز تا 18 اسفندماه در جمعیت هلال احمر ساوه برگزار می شود.
علی رجبی افزود: این دوره با هدف ارتقای سطح دانش و افزایش توان امدادی امدادگران در مواجهه با حوادث و سوانح جادهای به ویژه در ایام افزایش مسافرت ها و به مناسبت فرا رسیدن سال نو برگزار می شود.
وی بیان کرد: مواردی نظیر ارزیابی موقعیت، مدیریت صحنه، دستیابی، مراقبت، رهاسازی و فیکس کردن مصدوم و نیز خارج کردن آن از خودرو سانحه دیده، و انتقال آن به مراکز درمانی آموزش داده میشود.
رجبی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر ساوه به دلیل توانمندی های موجود، یکی از مراکز آموزشی سازمان جمعیت هلال احمر کشور محسوب می شود، تصریح کرد: شرکت کنندگان در این دوره تخصصی بعد از آموزش کامل و طی کردن مراحلی نظیر آمادگی جسمانی، توانایی و دانش فنی و گرفتن درجه نجاتگری میتوانند در پستهای امدادی مستقر در جادهها به تحقق سفری ایمن برای هموطنان کمک کنند.