مسوول شیلات جهاد کشاورزی ساوه گفت: 50 واحد پرورش ماهیان گرم آبی، سرد آبی و خاویاری در این شهرستان بیش از 100 تن ماهی تولید کردند.
علیرضا غفاری با بیان اینکه باافزایش روزافزون جمعیت نیاز به تولیدغذا بیشتر شده است، افزود: پرورش ماهی در محیطهای مصنوعی می تواند تامینکننده بخشی از نیازهای پروتئینی کشور باشد.
وی با اشاره به تولید ماهیان سرد آبی و گرم آبی در سال جاری گفت: بیش از 600 هزار بچه ماهی سرد آبی و 120 هزار بچه ماهی گرم آبی در واحد های پروش ماهی ساوه رها سازی شده است.
وی ظرفیت تولید ماهی در ساوه را 220 تن عنوان کرد و افزود: با توجه به مطالعات ، شناسایی منابع آبی و مجتمعهای پرورش ماهی در حال ساخت، در آینده نزدیک ظرفیت تولید ماهی دراین شهرستان به بیش از 500 تن می رسد.
این مقام مسوول با بیان اینکه بیشتر ماهیان تولید شده در بازار ساوه و مابقی در بازار تهران عرضه میشود، افزود: مصرف ماهی در ساوه افزایش یافته و هم اکنون سرانه مصرف هر نفر هفت کیلوگرم است.
وی با اشاره به اینکه فضولات ماهی یک منبع خوب غذایی برای تغذیه درختان است، گفت: می توان با ساخت استخرهای دو منظوره و هدایت آب آن به سوی زمین های کشاورزی از آن به عنوان کود بسیار مغذی برای تولید محصولات استفاده کرد و با این کار نیاز ی به استفاده از کودهای شیمیایی نخواهد بود.
وی با اشاره به عملکرد یک واحد پرورش ماهی در شهر ساوه هم گفت: تعداد بیست هزار قطعه بچه ماهی در این استخر رهاسازی شده که پیش بینی می شود، 10 تن ماهی تولید شود.
غفاری با بیان اینکه برای راه اندازی این مرکز پرورش ماهی 500 میلیون ریال سرمایه گذاری شده است، اظهار کرد: این استخر به صورت دو منظوره برای پرورش ماهی و تامین آب کشاورزی ساخته شده است.