دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

تمامی اخبار

بمناسبت هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه صحیح و احیاء فرهنگ غذای بومی، جشنواره غذاهای سنتی کارکنان شبکه بهداشت و درمان ساوه  برگزار شد.

در این جشنواره جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان ساوه با طبخ 70 نوع غذای بومی و سنتی سالم با یکدیگر به رقابت پرداختند.

انواع آش های جو، ترخینه، رشته و نیز انواع خورش های قیمه، فسنجان و سبزی، انواع ترشی، سالاد و دسر و برخی غذاهای سنتی دیگر با تزیینات مناسب و جذاب بخشی از غذاهای تهیه شده در این جشنواره بود.

رئیس مرکز بهداشت ساوه در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: شرکت کننده ها با طبخ غذاهایی و با هدف ترویج غذاهای بومی و سنتی با چهار خصوصیت ارزش غذایی، طعم، تزیین و نوآوری مورد ارزیابی قرار گرفتند.
دکتر رضا نظری افزود: افزایش مصرف غذاهای فست فودی مضرات زیادی از جمله چاقی، دیابت، فشار خون، افرایش چربی خون و بیماری های قلبی عروقی و حتی سرطان برای مصرف کننده ها را بدنبال دارد.

وی با بیان اینکه غذاهای سنتی در سر سفره ما ایرانیان جایگاه خاصی دارد، اظهار کرد: افراد با استفاده از غذاهای ایرانی مواد مغذی را به بدنشان می رسانند.

وی افزود: سلامت یک امر اجتماعی است و کشور ما با داشتن نظام مقدس جمهوری اسلامی می تواند از این لحاظ سرلوحه و الگوی دیگر کشورها باشد.

در این مراسم 11 نفر به عنوان شرکت کنندگان برتر انتخاب شدند

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group