بمناسبت هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه صحیح و احیاء فرهنگ غذای بومی، جشنواره غذاهای سنتی کارکنان شبکه بهداشت و درمان ساوه برگزار شد.
در این جشنواره جمعی از کارکنان شبکه بهداشت و درمان ساوه با طبخ 70 نوع غذای بومی و سنتی سالم با یکدیگر به رقابت پرداختند.
انواع آش های جو، ترخینه، رشته و نیز انواع خورش های قیمه، فسنجان و سبزی، انواع ترشی، سالاد و دسر و برخی غذاهای سنتی دیگر با تزیینات مناسب و جذاب بخشی از غذاهای تهیه شده در این جشنواره بود.
رئیس مرکز بهداشت ساوه در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: شرکت کننده ها با طبخ غذاهایی و با هدف ترویج غذاهای بومی و سنتی با چهار خصوصیت ارزش غذایی، طعم، تزیین و نوآوری مورد ارزیابی قرار گرفتند.
دکتر رضا نظری افزود: افزایش مصرف غذاهای فست فودی مضرات زیادی از جمله چاقی، دیابت، فشار خون، افرایش چربی خون و بیماری های قلبی عروقی و حتی سرطان برای مصرف کننده ها را بدنبال دارد.
وی با بیان اینکه غذاهای سنتی در سر سفره ما ایرانیان جایگاه خاصی دارد، اظهار کرد: افراد با استفاده از غذاهای ایرانی مواد مغذی را به بدنشان می رسانند.
وی افزود: سلامت یک امر اجتماعی است و کشور ما با داشتن نظام مقدس جمهوری اسلامی می تواند از این لحاظ سرلوحه و الگوی دیگر کشورها باشد.
در این مراسم 11 نفر به عنوان شرکت کنندگان برتر انتخاب شدند