همزمان با فرا رسیدن نهم تا 15 دی به عنوان هفته «بسیج آموزشی تغذیه صحیح»، جشنواره غذاهای سنتی و محلی در برخی از مدارس ساوه برگزار شد.
رئیس مرکز بهداشت ساوه در حاشیه جشنواره ای که در دبستان شیخ الاسلام برگزار شد، به خبرنگاران گفت: ترویج غذاهای بومی، مفید و آموزش تغذیه سالم منابع غذایی در بین دانش آموزان از اهداف برگزاری این جشنواره است.
رضا نظری افزود: ترویج فرهنگ غذاهای سنتی، سالم و تغذیه مناسب یکی از برنامه های مهم دستگاه های بهداشتی و فرهنگی برای ارتقاء سلامت جامعه است.
وی با اشاره به گرایش مردم به غذاهایی که معمولا سلامتی افراد را مورد تهدید قرار می دهد، بیان کرد: برپایی چنین برنامههایی برای دانش آموزان ضمن معرفی غذاهای سنتی و سالم موجب ایجاد نشاط و سرزندگی و باعث کسب تجربه و اعتماد به نفس آنان میشود.
وی تصریح کرد: مصرف غذاهای چرب و آماده و نداشتن تحرک کافی در زندگی روزمره موجب چاقی و اضافه وزن است که با بسیاری از بیماریها ارتباط مستقیم دارد.
وی با اشاره به برگزاری سومین بسیج کشوری تغذیه خاطر نشان کرد: در این جشنواره بیش از 30 نوع انواع غذاهای سنتی سالم و نیز ترشیجات، دسر، دم نوش های سنتی و ... شرکت کردند که برای غذاهایی که بالاترین ارزش غذایی را و تزئین مناسب داشتند جوایزی اهدا شد.
در این جشنواره کارشناس مسوول سلامت مدارس استان مرکزی نیز حضور داشت.