علی رضا هدایتی افزود: با توجه به اینکه تولید بیشتر محصولات کشاورزی و دامی این شهرستان در سطح استان مرکزی و کشور از اهمیتی خاص برخوردار است گاه سرما، خشکسالی و توفان موجب بروز خسارتی به تولیدکنندگان می شود.
وی بیان کرد: یکی از راه های پیشگیری از این خسارات، اطلاع از شرایط آب و هوایی است و نمی توان شرایط آب و هوایی یک استان را به تمام نقاط تعمیم داد و باید هر شهرستان یک ایستگاه هواشناسی مستقل داشته باشد.
فرماندار زرندیه ادامه داد: هواشناسی می تواند در تقویت تولیدات کشاورزی به منظور تطبیق عملیات زراعی با ویژگی های شرایط جوی و در نتیجه استفاده از منابع اقلیمی به بهترین وجه نقش موثری ایفا کند.
هدایتی اظهار کرد: برای تحقق این امر در سال جاری زمینی در سه راه خشکرود برای احداث ایستگاه هواشناسی زرندیه در کارگروه توسعه بخش کشاورزی این شهرستان اختصاص یافت.
وی گفت: عملیات اجرایی احداث ایستگاه هواشناسی سینوپتیک زرندیه در سال جاری در زمینی به مساحت شش هزار متر مربع با 150 متر زیربنا و 400 میلیون ریال اعتبار اولیه آغاز شد.
به گفته فرماندار زرندیه، عملیات ساخت این ایستگاه هم اکنون 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تخصیص اعتبار مورد نیاز در اسرع وقت احداث و مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.