دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

تمامی اخبار

همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی چهارمین همایش تکریم از خادمان کتاب شهرستان ساوه به همت اداره کتابخانه های عمومی این شهرستان و با حضور رئیس دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی تهران، جمعی از مسوولان محلی و خادمان کتاب برگزار شد.

رئیس دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی تهران در این مراسم در سخنانی با بیان اینکه اسلام بدون علم معنا ندارد، گفت: در اندیشه و کلام ائمه معصومین (ع) و در آموزه‌های دینی ما به دانش اندوزی و فراگیری علم توصیه های فراوانی شده است.
عباسعلی وفایی افزود: علم توام با دین مانند دوبال به پرواز در می آیند و اگر کسی به علم زینت داده شد در واقع به او شرف عنایت شده و او را بزرگ کرده اند.
وی بیان کرد: با نگاهی به تاریخ ایران از دوران کهن حتی پیش از اسلام در می یابیم که همواره این سرزمین به دین مشتهر بوده است.
وی اظهار کرد: سرزمین ایران، تاریخی دیرپای در دانش اندوزی و دانش گستری داشته است و آثار بجا مانده در عرصه علم و دانش گویای این ادعاست.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: سهم ایران در نوشتن و علم آموزی بر کسی پوشیده نیست و در وجود ایرانی ها ارزش کتابخوانی بسیار بالاست و از اهمیت خاصی برخودار است.
وفایی با قدردانی از برگزاری همایش تکریم از خادمان کتاب خاطر نشان کرد: برگزاری چنین همایش هایی ضمن حمایت معنوی از خادمان عرصه ترویج علم و دانش انگیزه ای برای تداوم فعالیت آنان را ایجاد می کند.
به گزارش ایسنا، سرپرست اداره کتابخانه های عمومی شهرستان ساوه نیز در این همایش گفت: توسعه و پیشرفت کشور ارتباط تنگاتنگی با افزایش مطالعه و علم‌آموزی دارد و قطعا نمی‌توان بدون کتاب و کتابخوانی به پیشرفت و توسعه دست یافت.
علی شعبانی افزود: جذب افراد جامعه به ويژه جوانان به كتاب و كتابخواني سبب تقويت پايه هاي علمي و فرهنگي كشور شده و جامعه اسلامي را به اهداف متعالي رهنمون می کند.
وی با اشاره به اینکه 6 کتابخانه در شهرستان ساوه فعالیت دارند، اظهار کرد: در این کتابخانه ها تعداد 64 هزار جلد در موضوعات مختلف وجود داشته و تعداد 8 هزار و 400 نفر عضو این کتابخانه ها هستند.
این مقام مسوول با بیان اینکه 18 برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی در این شهرستان اجرا می شود، گفت: اهدای 4 هزار جلد کتاب به 28 مدرسه، برگزاری نمایشگاه کتاب، تجلیل از خادمان کتاب، رونمایی از دیوان اشعار استاد فخاریان، افتتاح بخش نابینایان کتابخانه سلمان ساوجی، نواختن زنگ مطالعه، نشست با پدیدآورندگان کتاب و برگزاری مسابقه نقاشی از مهمترین این برنامه هاست.
شعبانی همچنین از ایجاد 12 ایستگاه مطالعه کتاب در سطح شهرستان و نیز 18 گنجینه کتاب در ادارات و اماکن پرتردد خبر داد.
گفتني است در پايان اين همايش از22 نفر اعضاي كتابخانه هاي عمومي، نويسندگان حوزه دين، كتابخوان ها، كتابداران كتابخانه هاي كانون هاي فرهنگي، هنري مساجد و كتاب فروش برتر و كتابداران پيشكسوت با اهداء لوح و هدايايي تقدير به عمل آمد.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group