رییس دانشگاه پیام نور ساوه با یادآوری نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری افزود: با عنایت به ضرورت حمایت از تولید ملی، ضرورت حمایت از انجمن های علمی دانشجویی به عنوان حلقه مرتبط صنعت و دانشگاه احساس می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور مرکز ساوه صبح امروز با حضور جمعی از مسوولان، اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه در این مراسم طی سخنانی با بیان اینکه دانشگاه مبدأ تحولات است، گفت: دانشگاه منشأ اصلاح کشور و مرکز انسان سازی است و هر چه از خوبیها و بدیها برای یک ملت تحقق پیدا کند، مانند وابستگی یا استقلال، در قید و بند بودن و اختناق یا آزادی، تابع تربیتهای دانشگاهی است.
گیتی صلاحی اصفهانی افزود: دانشگاه در هر کشور رکن اساسی در تولید، توسعه و پویایی فرهنگ بوده و همچنین نقش اساسی در جامعه پذیری و توسعه جامعه دارد.
وی بیان کرد: دانشگاه از طرفی باید بتواند با ایجاد ایدههای اجتماعی، تئوریهای علمی و پرورش افراد تحصیل کرده، راههایی را برای توسعه بخشهای مختلف جامعه ایجاد کند و از طرف دیگر انتقال دهنده فرهنگ به نسلهای جدید باشد.
وی اظهار کرد: دانشگاه یکی از اجزای نظام فرهنگی است که با دیگر اجزای جامعه در حال تعامل است و از بیرون تأثیر می پذیرد.
این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه پیام نور در راستای رسالت و مأموریت خود با شعار "آموزش، همه جا، همه وقت، همه کس" در مسیر نیل به توسعه جامعه به پیش می رود و دانشگاه پیام نور مرکز ساوه امیدوار است که در رسیدن به وضعیت مطلوب پیشقدم باشد و همچنان که نظام اسلامی در حوزههای نانو، هوا فضا و هستهای در رتبه اول منطقه قرار دارد بایستی دانشجویان ما هم از سطح علمی بالایی برخوردار باشند.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه افزود: دانشجوی پیام نور دانشجویی جوان و پرسشگر است و با توجه به این مهم بر مسوولان فرض است که این واقعیت را که بدنه این دانشگاه بسیار جوان و فعال است این ظرفیت را به یک فرصت تبدیل کرده و نهایت استفاده را از این واقعیت اجتماعی داشته باشند.
وی نامگذاری سال های اخیر با موضوع اقتصادی را دعوت به کار، تلاش و همت دانست و افزود: دههای که در آن قرار داریم دهه پیشرفت و عدالت است و دانشگاه با توجه به سرمایه انسانی و دانش وسیعی که در اختیار دارد می تواند با درک واقعیات اجتماعی در هر یک از رشته ها متناسب با نیاز جامعه گام بردارد و در نتیجه از اینطریق میتوانیم به تولید بومی علم برسیم، دانش و علومی که همراه با ثروت بوده و در سطح منطقه و جهان بازار داشته باشد و سایر کشورها از آن الگو بگیرند.
صلاحی اصفهانی خاطر نشان کرد: از این رو دانشگاه محل تجلی آرمانهاست و دانشگاه آرمانخواه به تحقیق و بررسی می پردازد، کنکاش می کند، فرضیهها را به آزمون می گذارد و می کوشد تا به روش علمی پاسخهایی به پرسشگران بدهد تا بتوانند به حل و فصل مسایل جامعه بپردازند.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه تصریح کرد: سنت دانشگاهی ما از سابقه بسیار کمتری نسبت به جوامع دیگر برخوردار است ولی همین سابقه کوتاه هم می تواند مثمر ثمر باشد.
وی خطاب به دانشجویان جدید الورود گفت: داشتن دانشجویان امیدوار، شاد و خودباور از اهداف اصلی دانشگاه است و ما علم را در بند تجربه غربی گرفتار نمی کنیم و علاوه بر روش تجربه گرایی با استفاده از روشهای معناگرایانه به شکل تفسیری و تفهیمی در پاسخ یابی به پرسش ها کوشش و جهاد می کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساوه با بیان اینکه بیایید به آرمان گرایی آکادمیک برگردیم، تصریح کرد: در دانشگاههای اسلامی آرمان گرایی مراتبی بالاتر از مراتب بشری دارد و خداوند را خالق هستی و اساس همه تحولات مثبت می دانند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم حجتالاسلام عباس حکیمی عضو هیئت علمی این دانشگاه نیز به بیان برخی احکام و مسایل شرعی مرتبط با دانشجویان پرداخت و گروه مدیحه سرایی قمر بنی هاشم (ع) شهر مذهبی قم نیز به اجرای برنامه پرداختند.
گفتنی است، دانشگاه پیام نور مرکز ساوه در زمینی به مساحت 52 هزار متر مربع از سال 1369 در این شهرستان تاسیس شده و دارای 33 رشته و گرایش در مقطع کارشناسی و حدود 400 دانشجوی کارشناسی ارشد در 4 رشته گرایش مدیریت بوده و مجهز به آزمایشگاههای فیزیک، شیمی، میکروبیولوژی، پترولوژی، رسوب شناسی، سیستماتیک گیاهی و کارگاه جغرافیا، برق و زمینشناسی است.