رئیس دیوانعالی کشور گفت: دين و علم در كشورهاي اسلامي هيچ منافاتي با يكديگر ندارند و دين، عامل پيشرفت علوم محسوب ميشود
مراسم معارفه دانشجویی و کرسی آزاد اندیشی موسسه آموزش عالی انرژی ساوه با حضور رئیس دیوانعالی کشور، اساتید، دانشجویان و جمعی از مسوولان محلی برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، رئیس دیوانعالی کشور در این مراسم با اشاره به اینکه مسئله آزاداندیشی به شناخت بر می گردد، گفت: شناخت، پایه و اساس علوم متنوع و گوناگون است.
آیت الله احمد محسنی گرکانی افزود: مسئله شناخت یعنی دانستن و مسئله علم که در مقابل جهل قرار می گیرد یعنی انسان پرده جهل را کنار بزند و در وادی علم قدم بگذارد.
وی بیان کرد: علم در قرآن و روایات ما به نور تشبیه شده است و لذا علم نورانیت دارد و انسان جاهل را از پرده های تاریک به جهانی نورانی حرکت می دهد.
وی تصریح کرد: اولین قدمی که طالب علم یعنی شما دانشجویان بر می دارید علم حصولی است که پایه علوم است و در آن دانشجو باید در کمال تواضع و فروتنی در مقابل استاد خود علم را فرا گیرد تا به مرتبه بالاتر یعنی علم حضوری برسد.
رئیس دیوانعالی کشور با اشاره به اینکه علوم بسیاری در جهان موج می زند، گفت: علوم نظری، علم غیب، علم لدنی، علم اصلاح اخلاق، علم الیقین و ... از جمله علوم گوناگون جهان هستی است.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) برای دو علم ویژگی خاصی قائل شده اند، افزود: علم الابدان و علم الادیان از جمله علومی است که پیامبر(ص) برای آنها ویژگی خاصی قائل شده اند یعنی تا وقتی که سلامتی در بدن نباشد که پایه پیشرفت در علم است تحصیل علم با دشواری همراه است.
آیت الله محسنی گرکانی با اشاره به فعالیت موسسه آموزش عالی انرژِی در ساوه گفت: این آموزشگاه آموزش عالی توانسته است در مدت کوتاهی از تأسیس پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته باشد.
وی ابراز امیدواری کرد این مرکز علمی بتواند به عنوان جایگاه نمونه ای در آموزش های انرژِی در سطح کشور مطرح شود.
رئیس دیوانعالی کشور خطاب به دانشجویان نیز گفت: تمام فکرتان مشغول به تحصیل و علم آموزی باشد که در آن صورت اوقات خود را بیهوده تلف نکرده و با فراگیری علوم می توانید قله های ترقی و پیشرفت کشور را طی کنید.
به گزارش ایسنا، رييس موسسه آموزش عالي انرژي ساوه نيز در این مراسم گفت: اين موسسه در زميني به مساحت سه هزار متر مربع و در چهار رشته تحصيلي ساختمان، بهينه سازي انرژي، رايانه و ايمني صنعتي راه اندازي شد.
احمد قریب افزود: در حال حاضر با افزایش رشته های این موسسه به 9 رشته 550 دانشجو در این مرکز علمی مشغول علم آموزی هستند.
وی بیان کرد: این مراسم با هدف همفکری و ایجاد یکپارچگی در راستای ترسیم بینش های علمی صورت گرفته تا بتوانیم به اهداف مورد نظر خود برسیم و منویات مقام معظم رهبری را در خصوص پیشرفت کشور در عرصه های علمی و فناوری محقق کنیم.
وی با اشاره به ضرروت ایجاد موسسه انرژی اظهار کرد: منابع انرژی ما بصورت صحیح مصرف نمی شوند و بخش عمده ای از مشکلات زیست محیطی ما به همین دلیل است که لازم است در مراکز آموزش عالی جوانانی تربیت شوند تا در این خصوص با فراگیری علوم لازم فرهنگ سازی کنند تا وضعیت موجود اصلاح شود.
قریب با ارائه گزارشی از روند فعالیتهای این مرکز آموزش عالی تصریح کرد: در طول یکسال گذشته تمام تلاشمان بر این بوده است تا با برطرف نمودن کمبودها و کاستی ها زمینه تحصیل آسان دانشجویان را فراهم کنیم و خدمات رسانی در حوزه آموزشی و پژوهشی متناسب با نیاز روز دانشجویان باشد.
گفتنی است در این مراسم دانشجویان برتر رشته های مختلف این موسسه نیز معرفی شدند.