مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان ساوه گفت: با توجه به نقش آب و کمبود این مایه حیات در شهرستان گرم و خشک ساوه و کاهش شدید نزولات جوی و خشکسالی های اخیر و همچنین وضعیت کیفی و کمی آب و نارضایتی مردم از طعم آب شرب در این سالیان، موجب شد تامین آب شرب با کیفیت مطلوب برای این شهر رو به گسترش به عنوان یکی از مهمترین دغدغه های جدی مسوولین شرکت آب و فاضلاب تبدیل شود.
ابوالفضل شهبازافزود: در راستای اهداف شرکت و منظور جداسازی آب شرب از آب مورد استفاده برای مصارف غیر شرب و نیز کاهش هزینه تصفیه تمامی منابع آب و در نهایت ترویج فرهنگ صرفه جویی به عنوان محور اصلی فعالیت شرکت آبفا و ارائه خدمت رسانی هر چه بیشتر و بهتر به شهروندان پروژه دو شبکه ای شدن آب شهرستان و توزیع آب تصفیه را از سال 86 با مشارکت بخش خصوصی آغاز کرده و با توجه به استقبال چشمگیر مردمی به روشنی واضح است که این شرکت توانسته بخش عمده ای از نارضایتی شهروندان از آب شرب را جبران کند.
وی بیان کرد: در ابتدای اجرای پروژه با توجه به نیاز روزانه مردم به آب شرب، طرح شبکه دوم آب به روش اسمز معکوس با 15 هزار و 78 متر شبکه توزیع و 30 ایستگاه برداشت آب با استفاده از کارتهای اعتباری و قیمت پایین آغاز و به مرحله بهره برداری رسید.
وی با اشاره به مزایای روش توزیع آب کارتی از جمله کاهش مصرف و نتیجتا صرفه جویی شهروندان در مصرف آب و نیز کاهش هدر رفت آب و نهایتا مصرف آب تصفیه شده عاری از هرگونه آلودگی در مقایسه با دستگاه آب تصفیه خانگی از جنبه کیفیت، افزود: فیلترهای استفاده شده در دستگاههای آب تصفیه خانگی علاوه بر حذف ریز مغذی های آب، محل مناسبی برای رشد باکتری های بی هوازی (HPC) است و در صورت عدم تعویض مداوم این فیلترها ، HPC از حد مجاز افزایش یافته و موجب بروز خطراتی برای کودکان، سالمندان به ویژه بیماران می شود.
وی با مثبت ارزیابی کردن عملکرد 5 ساله شرکت در خصوص سامانه آب کارتی و مدیریت آب در منطقه گفت: با توجه به افزایش نیاز روزانه شهروندان به 500 متر مکعب آب شرب، تعداد ایستگاههای آب تصفیه را به 150 ایستگاه افزایش داده و طول شبکه توزیع را به 49 هزار و 23 متر رساندیم در حال حاضر شرکت رعدآب جنوب، پیمانکار اجرای آب تصفیه توانایی تولید دوهزار متر مکعب آب تصفیه شده در شبانه روز دارا است. ضمنا در راستای بهبود و اجرای خدمات رسانی در این طرح، شماره تلفن 2219298 به صورت 24 ساعته آماده پاسخگوی مشترکین در خصوص خرابی ها و مشکلات پیش آمده است.
شهباز از آمادگی شرکت آب و فاضلاب شهرستان ساوه در خصوص واگذاری انشعاب به ادارات دولتی، مدارس، مساجد و تکایایی که در مسیر شبکه توزیع آب تصفیه هستند خبر داد و خاطر نشان کرد: این شرکت تاکنون توانسته است انشعاباتی را به این بخش ها واگذار کند.