يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

مدیر عامل شهرک گلخانه‌ای آوه از توابع بخش مرکزی شهرستان ساوه از کارشکنی شرکت گاز استان مرکزی نسبت به نصب انشعاب گاز در این شهرک گلخانه ای گلایه کرد.
مجید خلیلی تهرانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، مدعی شد: یکی از مشکلات این شهرک عدم بهره مندی از نعمت گاز طبیعی ای که در این خصوص مورد بی مهری قرار گرفته ایم و علیرغم دستور صریح وزارت نفت و تامین هزینه های آن، شرکت گاز استان مرکزی حداکثر کار شکنی را می کند.
وی بیان کرد: در صورت تامین گاز تا دو سال آینده 10 هزار فرصت شغلی در این شهرک ایجاد می شود و به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی در خاورمیانه معرفی خواهد شد.
وی از منطقه آوه به عنوان بهترین اقلیم کشاورزی به اذعان کارشناسان یاد کرد و گفت: به دلیل محدودیت آب باید با آب کمتر توان تولید را بالا ببریم که در شهرک گلخانه ای آوه با استفاده از آبیاری نوین مشکل تولیدات کشاورزی با بکار گیری شیوه های نوین آبیاری که منجر به صرفه جویی در این مایع حیاتی می شود، مرتفع شده است.
مدیر عامل شهرک گلخانه ای آوه در بخش دیگری از این گفت و گو اظهار کرد: شهرک گلخانه ای آوه متشکل از 450 واحد گلخانه ای است که فاز اول آن را 150 واحد و فاز دوم را نیز 300 واحد تشکیل می دهد.
وی با اشاره به اینکه در این شهرک در هر واحد برای 5 نفر به طور مستقیم و 5 نفر نیز به طور غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد شده است، افزود: از آنجائیکه کار در گلخانه ها پایدار است لذا اشتغال ایجاد شده نیز پایدار خواهد بود.
وی با اعتقاد بر منسوخ بودن شیوه کشاورزی سنتی گفت: در طول 40 سال تلاش بی‌وقفه و شبانه روزی در حرفه کشاورزی و کسب تجربیات فراوان به این نتیجه رسیدم که می‌بایست در کشاورزی شیوه‌های نوین را اجرا کرد، چرا که در کشاورزی سنتی هیچ‌گونه ثباتی وجود ندارد و بلایای طبیعی مهمترین تهدید برای محصولات کشاورزی به شمار می‌رود.
مدیرعامل شهرک گلخانهای آوه، افزایش تولید محصولات شهرک را یکی از برنامه‌های جدی عنوان و خاطر نشان کرد: به موازات روند توسعه پیشرفت فیزیکی شهرک، افزایش تولید با كيفيت بالا را نیز مدنظر داریم تا جایی که بتوانیم بازار خارجی را در دست گرفته و محصولی سالم و بدون باقی ماندن سموم و مواد شیمیایی بر روی محصول که مدنظر کشورهای خارجی است صادر کنیم.
وی تصریح کرد: پروژهای که بازگشت سرمایه گذاری انجام شده در آن طی پنج سال تحقق یابد دارای توجیه مناسب اقتصادی است حال آنکه سرمایه گذاران در این شهرک طی کمتر از دو سال تمامی هزینه‌های زمین و زیرساختهای آن را کسب کرده‌اند و این نشان از سودآوری بالا و سرمایه گذاری پایدار و مطمئن در این بخش است.
خلیلی تهرانی تصریح کرد: شهرک گلخانه ای آوه در 19 کیلومتری شهرستان ساوه و در فاصله 130 کیلومتر تهران واقع شده و نزدیکی آن به مراکز و ترمینال های موجود برای صدور محصولات به خارج از کشور مانند پایانه گل اراک، منطقه آزاد تجاری سلفچکان و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) از ویژگی‌های منحصر به فرد آن است.
کارآفرین برتر استان مرکزی در بخش دیگری از این گفت وگو با اشاره به توافق نامه صورت گرفته بین این شهرک و کمیته امداد مبنی بر ایجاد شغل برای 350 نفر از مددجویان کمیته امداد امام شهرستان ساوه، اظهار کرد: براساس توافق نامه صورت گرفته تاکنون 123 نفر از مددجویان کمیته امداد در این شهرک بکار گرفته شده اند و نیروهایی پرکار واز شرایط اخلاقی و کاری آنها رضایت کامل را داریم.
وی بیان کرد: توسعه و پیشرفت در شهرک‌های گلخانه ای از جمله آوه، توسعه و پیشرفت در بخش كشاورزی تلقی شده و افزایش تولید، كیفیت، صرفه اقتصادی بالا و استفاده بهینه از امكانات را بدنبال خواهد داشت.
مدیرعامل شهرک گلخانه ای آوه در پایان گفت: در 20 هکتار زمین زراعی در این منطقه برای اولین بار خربزه کاشته که از هر هکتار، 70 تن محصول برداشت کرده ایم.
خلیل تهرانی با اشاره به اینکه متوسط برداشت خربزه از هر هکتار 25 تن است، خاطر نشان کرد: رسيدگي و وجين به موقع، آب کافي ، دفع آفات و تخصص خربزه کاران و اقليم مناسب اين منطقه علت اين افزایش برداشت است.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group