مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري مركزي شهرداري ساوه را از موفقترين شهرداريهای استان در اجراي برنامههاي فرهنگي دانست و گفت: استفاده شهرداری ساوه از تمام ظرفيتهاي سطح شهر در راستای ارتقاي شاخصهاي فرهنگي قابل تقدیر است.
غلامرضا فتحآبادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)-منطقه مرکزی با اشاره به فعاليتهاي فرهنگي صورتگرفته توسط شهرداري ساوه، افزود: قانونگذار در قانون شوراهاي اسلامي شهر و روستا در ماده 71، 31 وظيفه براي شهرداريها و شوراهاي اسلامي شهرها تبيين كرده است كه حدود 8 بند از اين 31 وظيفه به طور مستقيم در خصوص مباحث اجتماعي و فرهنگي، توسعه فرهنگ اجتماعي شهروندان و نظارت بر آن فعاليتها است.
وي افزود: در اين راستا تشكيل NGOها، انجمنهاي حمايت از بيماران خاص و غيره از جمله وظايف شهرداريها و شوراهاي اسلامي شهرها به شمار ميرود.
فتحآبادي با اشاره به انجام فعاليتهاي فرهنگي مثمرثمر توسط شهرداري ساوه اظهار کرد: يكي از شهرداريهايي كه در استان مركزي گامهاي خوبي را در جهت توسعه فرهنگي شهر برداشته، شهرداري ساوه است كه با انجام فعاليتهاي خوب فرهنگي همچون برگزاري جنگهاي شادي و استفاده از تمام ظرفيتهاي موجود در سطح شهر همچون درياچه ساوه موفق به ارتقاي شاخصهاي فرهنگي و جلب رضايتمندي شهروندان ساوجي شده است.
مديركل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري مركزي ادامه داد: به دليل اينكه اين شهرداري در انجام برنامههاي فرهنگي در سطح شهر نسبت به شهرداريهاي ساير شهرها پيشگام بوده مورد تقدير استانداري مركزي قرار گرفته و در اين خصوص نيز دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري مركزي در حال رصد كردن ديگر فعاليتهاي فرهنگي اين شهرداري ميباشد تا در صورت اخذ رتبه لازم شهرداري ساوه توسط استاندار مركزي نيز مورد تقدير قرار گيرد.
این مقام مسوول در پايان، با تشكر از فرداد شهردار ساوه و احمدي مشاور فرهنگي شهرداري ساوه گفت: تلاشها و كوششهاي بيشائبه شهردار ساوه و مشاور فرهنگي اين شهرداري در اجراي برنامههاي فرهنگي و ارتقاي شاخصهاي فرهنگي شهر ساوه غيرقابل انكار است و اميد ميرود با ادامه اين روند، شهرداري ساوه در اجراي برنامههاي فرهنگي در اين شهر و افزايش رضايتمندي شهروندان بيش از پيش موفق باشد.