مدیر جهاد کشاورزی ساوه گفت: برداشت خربزه از 750 هکتار سطح زيرکشت اين محصول در مزارع ساوه آغاز شده است.
جمشید توحیدلو در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی افزود: متوسط برداشت خربزه از هر هکتار 25 تن و حداکثر برداشت 40 تن در هکتار است و پيش بيني مي شود درمجموع 24 هزار تن خربزه از مزارع ساوه برداشت شود.
وی مهمترين ارقام خربزه کشت شده در ساوه بذر اصلاح شده هلندي با نام راگون و بذر محلي مشهد دانست و اظهار کرد: محصولات برداشت شده از مزارع ساوه در استان مرکزي، تهران، قم و همدان به فروش مي رسد.
توحیدلو با اشاره به اینکه افزون بر 135 هزار هكتار اراضی كشاورزی در شهرستان ساوه وجود دارد، تصریح کرد: از این میزان 19 هزار هكتار آن باغ و 116 هزار هكتار دیگر را زمینهای زراعی شامل میشود.
وی گفت: اقلیم مساعد و خاک حاصلخیز شهرستان ساوه برای كشت انواع میوه باعث شده كه شمار زیادی از كشاورزان به تولید این محصولات روی آورند.
این کقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: برداشت خربزه در ساوه تا اواسط مهر ماه ادامه دارد.