مدیرعامل شركت آب و فاضلاب ساوه گفت: با بهره برداری از مدول نخست تصفیه خانه فاضلاب ساوه 200 هزار نفر از مردم این شهر از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب بهره مند می شوند.
ابوالفضل شهباز افزود: این تصفیه خانه با نصب دو مدول برای افق جمعیت 400 هزار نفر در شهر ساوه پیش بینی شده است.
وی بیان كرد: علملیات اجرایی احداث تصفیه خانه فاضلاب شهر ساوه از سال 86 آغاز شده و هم اكنون نیز ساخت تاسیسات آن پایان یافته و در مرحله نصب تجهیزات است.
شهباز ادامه داد: در صورت تامین به موقع اعتبارات مورد نیاز، مدول نخست این تصفیه خانه تا پایان سال آینده احداث و شهروندان ساوه از خدمات آن بهره مند خواهند شد.
وی اظهارداشت: تاكنون 37 كیلومتر شبكه فاضلاب در مناطق خیابان استاد مطهری، امیركبیر، شهرك علوی و كوی مهر این شهر احداث شده و در سالجاری نیز 47 كیلومتر دیگر در مناطق ضلع غرب بلوار استادمطهری، بسیج یك و دو، بهزیستی و حاج بلوك تا میدان شهرداری لوله گذاری می شود.
به گفته وی، تاكنون برای اجرای شبكه فاضلاب در شهر ساوه یك میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده و امسال نیز دو میلیارد و 700 میلیون ریال برای اجرای شبكه اختصاص یافته است.
مدیرعامل شركت آب و فاضلاب ساوه پیشرفت فیزیكی پروژه فاضلاب شهر ساوه را 6/88 درصد عنوان كرد و گفت: آب حاصل از تصفیه خانه ساوه با توجه به موقعیت جغرافیایی این شهر و پایین بودن سطح منطقه در اختیار بخش كشاورزی و ... قرار خواهد گرفت.
وی بیان داشت: پروژه فاضلاب ساوه شامل مدول اول تصفیه خانه فاضلاب با فرایند تصفیه لجن فعال و با ظرفیت تصفیه 35 هزار متر مكعب فاضلاب در شبانه روز، سه كیلومتر خط انتقال، 66 كیلومتر خط اصلی و 60 كیلومتر خط فرعی فاضلاب است.
شهباز ادامه داد: اجرای پروژه فاضلاب در خیابان های ساوه موجب حفاری های عمیق در برخی معابر و خیابان های این شهر و نیز محدودیت هایی برای شهروندان می شود كه سعه صدر آنها یاریگر خدمتگزاران خواهد بود.
وی، با اشاره به محدودیت منابع آب شرب در ساوه تاكید كرد: قسمت عمده آب شرب شهروندان هم اكنون از آب های زیر زمینی تامین می شود كه با توجه به شرایط صنعتی و پرجمعیت بودن این شهر، اجرای طرح تصفیه فاضلاب امری ضروری و حیاتی است