رئیس مجمع امور صنفی شهرستان ساوه گفت: احداث نمایشگاه دائمی یک نیاز برای شهرستان ساوه است.
مرتضی سعیدی در حاشیه برگزاری همایش روز اصناف در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، افزود: شهرستان ساوه پتانسیلهای مختلفی به ویژه در زمینه های کشاورزی، صنعتی ،فرهنگی و ... دارد که شکوفایی و تحقق این پتانسیلها نیازمند احداث و برپایی نمایشگاه دائمی است.
وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاههای مختلف تخصصی می تواند در تنظیم بازار و عرضه و تقاضا نقش بسزایی داشته باشد، اظهار کرد: در حال حاضر به دلیل نبودن نمایشگاه دائمی در این شهرستان مجبور می شویم نمایشگاهها را در مکانهای مختلف برگزار کنیم که این مکانها شرایط مورد نیاز نمایشگاهی را ندارند.
وی با یادآوری نامگذاری سال جدید به عنوان تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی بیان کرد: با توجه به اهمیت اصناف و واحدهای تولیدی درتوسعه اقتصادی کشور ، تسریع در ایجاد شهرکهای صنفی و صنعتی که مقدمات آن انجام شده است، ایجاد فروشگاههای زنجیره ای به منظور ثبات قیمت در بازار و تسریع در پرداخت تسهیلات ضروری است.
این مقام مسوول همچنین با یادآوری وظیفه مجمع امور صنفی گفت: مجمع امور صنفی حلقه اتصال بین اصناف و بازاریان با دولت است و رسالت آن از طرفی آشنایی صاحبان صنوف مختلف با قوانین و از سوی دیگر انتقال درخواست ها و مطالبات اصناف به مسوولان و پیگیری آنها است.
وی گفت: اهمیت و ضرورت نظام مند کردن فعالیتهای اصناف موجب تدوین اولین قانون نظام صنفی در سال 1350 و در قالب اتاق اصناف شد و بعد از انقلاب اتاق های اصناف و کمیته های امور صنفی مسوولیت امور جاری اصناف در سراسر کشور را عهده دار شدند.
وی بیان کرد: در سال 1359 شورای مرکزی اصناف در پرتو قانون نظام صنفی مشتمل بر 10 فصل و 85 ماده و بالغ بر 40 بند و تبصره به تصویب شورای انقلاب رسید و در سال 1361 شورای مرکزی اصناف و دو مجمع امور صنفی ایجاد و بخش مهمی از اختیار شورای مرکزی اصناف به اتحادیه ها منتقل شد که بعدا با اصلاحاتی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.
وی تقویت حضور اصناف در نظام تصمیم گیری اقتصادی کشور، تقویت اتحادیه ها و بنیه مالی آنها، ایجاد اتحادیه های استانی و کشوری، افزایش تعداد اعضاء اتحادیه ها، توجه به صادرات و مشاغل خانگی و ... را از مهمترین این اصلاحات برشمرد.
سعیدی با اشاره به اقدامات انجام شده برای اجرای قانون نظام صنفی افزود: آموزش افراد و دستگاههای مرتبط، برگزاری سمینار توجیهی ملی و منطقه ای در سطوح مختلف، تدوین آئین نامه ها و دستورالعمل های اجرائی، سازماندهی و شکل گیری مسائل صنفی شامل ادغام اتحادیه ها، برگزاری انتخابات صنفی، تشکیل شورای اصناف ایران و ... از جمله این اقدامات است.