چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

معاونت طرح و توسعه کارخانجات داروسازی آوه سینا و ارسطو از تولید داروی ضد سرطان در صورت اعطای تسهیلات بانکی به مبلغ 60 میلیارد ریال خبر داد.
اردشیر حاتمی فر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی، با بیان اینکه مواد موثره داروهای تولیدی کارخانه داروسازي آوه سينا در کارخانه صنايع شيميايي دارويي ارسطو تولید می شود، گفت: کارخانه ارسطو طرحی را به معاونت پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه کرده است که تولید 9 داروی ضد سرطان در سه خانواده را شامل می شود.
وی با بیان اینکه این طرح مختص تولید داروهای ضد سرطان می باشد که قابلیت صادرات را نیز دارد، اظهار کرد: ما تعهد می کنیم پس از تصویب این طرح در 18 ماه آینده این داروها به بازار عرضه گردد حتی مواد موثره این داروها می تواند در اختیار دیگر تولیدکنندگان دارو در ایران نیز قرار گیرد.
وی بیان کرد: تاکنون 14 ثبت اختراع بین المللی (اروپا، آمریکا و کانادا) چندین مقاله علمی در ژورنالهای طراز اول دنیا در رابطه با تولید این مواد ضد سرطان توسط عده ای از نوابغ، اساتید دانشگاهها و 18 نفر دکتر و عده ای کارشناس این شرکت نگارش شده است.
حاتمی فر با بیان اینکه با راه اندازی خط تولید داروی ضد سرطان زمینه اشتغالزایی 25 نفر فراهم می شود، تصریح کرد: از مسوولین کشور درخواست داریم بیماران سرطانی را که در آرزوی زنده ماندن هستند را دریابند و با تخصیص تسهیلات لازم زمینه تولید این دارو را فراهم کرده و یقینا بدانند اختصاص 60 میلیارد ریال وام در مقابل نجات دادن جان عده ای بسیار از بیماران سرطانی رقم زیادی نیست.
معاونت طرح و توسعه کارخانجات داروسازی آوه سینا در بخش دیگری از این گفت و گو با بیان اینکه کارخانه داروسازی آوه سیتا در شهر صنعتی ساوه 25 درصد از قرصهای کشور را تولید می کند، افزود: این واحد تولیدی 26 نوع قرص از جمله قرص های درمان تالاسمی، آسم، ام اس و ... را تولید می کند و روزانه ظرفیت تولید دو میلیون قرص را دارد و قرص های تولیدی این واحد به کشورهای عراق، سوریه، افغانستان و در آینده نزدیک به کانادا نیز صادر می شود مضافا بر اینکه در حال تولید داروی سرماخوردگی با 4 نوع مواد اولیه به نام آوا گریپ برای اولین بار در کشور هستیم.
وی بیان کرد: قبل از تولید داروهای تالاسمی در این کارخانه، بیماران با مشکلاتی همچون تزریق ساعتی روبرو بودند و با تولید این دارو در کارخانه آوه سینا این مشکل بسیار کاهش پیدا کرد.
عضو انجمن مدیران صنعتی ساوه با بیان اینکه در حال حاضر 80 نفر در کارخانه آوه سینا فعالیت دارند ابراز امیدواری کرد این رقم در آینده نزدیک به 120 نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group