به مناسبت فرا رسیدن میلاد حضرت زهرا (س) و هفته گرامیداشت مقام زن جشنواره غذاهای سنتی در آموزشگاه راهنمایی دخترانه المهدی ساوه برگزار شد.
مدیر آموزشگاه راهنمایی المهدی در حاشیه برپایی این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه مرکزی گفت: در این جشنواره بیش از 30 نوع غذای محلی توسط دانشآموزان خلاق در محیط آموزشگاه تهیه شده و با امکانات کم آشپزی با بهترین کیفیت به نمایش گذاشته شد.
جمیله نگهبان افزود: در این جشنواره دانش آموزان آموخته های خود در زمینه آشپزی را با درست کردن غذاهای سنتی محلی به نمایش گذاشتند و ضمن استفاده از انواع سیزیجات و حبوبات رنگ و طعم زیبایی به غذاها بخشیدند.
وی مشارکت دختران با مادران در پخت غذاهای سنتی، ایجاد نشاط و شادابی و شناسایی خلاقیت و استعدادهای نهفته، كسب تجربه و مهارت های زندگی دانش آموزان را از اهداف برگزاری این جشنواره بیان نمود و اظهار کرد: برگزاری این نوع جشنواره ها می تواند به ایجاد روحیه مسوولیت پذیری در دانش آموزان دختر کمک کرده و آنان را آماده ورود به جامعه کنند.
گفتنی است در این جشنواره تعدادی از پرسنل آموزش و پرورش شهرستان نیز حضور داشتند.