يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

همایش روز ملی دریای پارس در دانشگاه پیام نور مرکز ساوه برگزار شد.
در این همایش خانم دکتر سکینه منصوری پیرامون پیشینه تاریخی دریای پارس و اهمیت آن و ادعای بی مورد امارات متحده عربی در باره سه جزیره ابوموسی، تنب بزرگ و کوچک سخنرانی کردند و از مسئولان و دانش جویان خواستند از واژه تاریخی دریای پارس استفاده کنند. همچنین سردار سرلک نیز پیرامون مسائل امنیتی دریای پارس صحبت نمودند.
دریای پارس از دیرباز یکی از مراکز مهم تجاری و اقتصادی جهان بوده و موقعیت و شرایط جغرافیایی و استراتژیکی آن موجب نفوذ و توجه کشورهای سلطه جو در سده های اخیر شده است.
خوزی ها و پارس ها از اقوام کهن ایرانی هستند که در کنار دریای پارس زندگی می کردند اسناد تاریخی مهمترین دلیل و سند برای اثبات حاکمیت و میراث سرزمینی و فرهنگی یک کشور است در سنگ نوشته ای که از داریوش بزرگ در نقش رستم باقی مانده از نمایندگان 28 کشور تابعه شاهنشاهی مانند بلخ، مصر، حبشه، یونان، هند و عربستان و ... نام برده شده است.
این سند گویای وسعت شاهنشاهی و قلمرو ایران در زمان پارس ها و تسلط و سیطره آنها بر خشگی و دریا بوده است با توجه به قانون نام گذاری سرزمین ها، دریاها و رودها توسط جغرافیدانان که معمولاً بر طبق نام اقوامی که در کنار آن مناطق زندگی می کردند نام گذاری می شده است سراسر آب های جنوب ایران که قلمرو پارس ها بوده و آنچه امروزه به اشتباه از آن به نام دریای عرب، دریای سرخ و دریای عمان و یا اقیانوس هند نام برده می شود در زمان گذشته دریای پارس نام داشته است.
سند دیگری که از داریوش در مصر یافت شده است نیز حقانیت نام دریای پارس و ساختگی بودن دیگر نام ها را نشان می دهد
تغییر نام دریای پارس و ایجاد کشورهای جعلی مانند کشور عمان و یا امارات متحده عربی از سیاست های استعماری انگلستان در قرن هجده و نوزده بوده است کشور امارات کشوری بی شناسنامه و بی ریشه می باشد که در سال 1971 توسط انگلستان و از اعرابی که به راهزنی دریایی مشغول بودند، تشکیل شده و ادعاهای آن در مورد سه جزیره ابوموسی، تنب کوچک و بزرگ بر اساس اسناد تاریخی و حقوقی کاملاً بی اساس و بی مورد است.
بنا بر آنچه در باره درست بودن نام دریای پارس و ساختگی بودن سایر نام ها و نقس استعمار و کشورهاس سلطه جو گفته شد همچنین به دلیل جمع آوری اسناد و ساختن شناسنامه فرهنگی جعلی و ساختگی از سوی برخی از کشورها، می بایست نویسندگان و پژوهندگان و مسئولان در کاربرد واژه تاریخی دریای همیشه پارس که نشان دهنده عظمت و قدرت ایران اسلامی است تأکید و دقت داشته باشند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group