رییس شبكه دامپزشكی ساوه گفت: مردم این شهرستان از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و برچسب دامپزشكی خودداری كنند.
مرتضی میر اسلامی افزود: گوشت های عرضه شده در قصابی ها باید دارای مهر تائید دامپزشكی و برچسب مشخصات گوشت از قبیل تاریخ و محل تولید وشرایط نگهداری باشد.
وی اظهار داشت: این امر در راستای پیشگیری از شیوع بیماریهای مشترك میان انسان و دام صورت می گیرد كه مردم باید به آن دقت كافی داشته باشند.
وی با اشاره به اینكه معاینه قبل و بعد از كشتار دام میتواند به سلامت گوشت استحصالی از كشتارگاهها كمك كند، بیان كرد: شبكه دامپزشكی این شهرستان علاوه بر كنترل بهداشتی بر ذبح شرعی دام نیز نظارت دارد.
میر اسلامی گفت: شهروندان از خریداری گوشت و فرآوردههای گوشتی دام هایی كه در خارج از سامانه كشتارگاهها ذبح میشوند، پرهیز كنند.