به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه مرکزی، مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری و دبیر کمیسیون دانشجویی استان مرکزی در این جلسه در سخنانی گفت: دانشگاه محل انسان سازی و تولید علم است و سرنوشت آینده ما در دست دانشگاههاست.
فرهاد اسکندری افزود: دانشجويان ما همواره در راستای کسب علم و دانش تلاش نموده و به موازات آن سطح آگاهیها و بصیرت خود را نیز ارتقاء می دهند.
وی با اشاره به شکل گیری بیداری اسلامی در منطقه اظهار کرد: بیداری اسلامی که در خاورمیانه شکل گرفته است به دانشگاههای ما چشم دوخته است و در حال حاضر شیوه اصولگرایی اسلامی در دانشگاهها وجود دارد.
دبیر کمیسیون دانشجویی استان مرکزی با بیان اینکه مراکز آموزش عالی کشور ما در طول انقلاب بسیار موفق عمل کرده است، تصریح کرد: شهادت شهید مصطفی احمدی روشن دلیلی بر این ادعاست که این دانشمند شهید پرورش یافته نسل سوم انقلاب است و این سند حقانیت ماست.
اسکندری ولایت محوری و شهادت طلبی را از ویژگیهای بارز دانشجویان پیرو خط ولایت دانست و خاطر نشان کرد: دانشجویان ما با تطبیق امورات خود با عقل و شرع به تکلیف خود عمل می کنند و در دنیا افتخار آفرینی می کنند.
وی همچنین با تاکید بر حضور دانشجویان در عرصههاي اجرایی و تصمیمسازیهای کلان افزود: به برکت انقلاب اسلامی بیش از 4 میلیون دانشجو در کشور وجود دارد و نقش دانشجویان در عرصه های سیاسی و اجتماعی به ویژه انتخابات مجلس نهم مهم بوده و حضور حداکثری دانشجویان باعث ایجاد فضای پرشور انتخاباتی می گردد.
وی با اشاره به برگزاری نشست های کمیسیون دانشجویی در شهرستانهای مختلف استان گفت: مهمترین کمیسیون در استانداری مرکزی کمیسیون دانشجویی است که کمیته های مختلفی نیز در آن بوجود آمده و مسوولیت کمیته ها نیز مشخص است.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این جلسه با بیان اینکه در گذشته ویژگی بارز شهرستان ساوه تولید محصولات کشاورزی بود، گفت: به دلیل استقرار مجموعه بزرگ شهر صنعتی در این شهرستان و دارا بودن بیش از 500 واحد تولیدی بزرگ و کوچک شاخص صنعتی بودن این منطقه نیز به آن افزوده شده است و بسیاری از واحدهای تولیدی مطرح کشور در این مجموعه صنعتی مستقر هستند.
علی محمد گلستانی فرد افزود: در سالهای اخیر یک شاخص دیگری نیز در معرفی ساوه به آن اضافه شده است و آن تبدیل شدن به یک قطب علمی و دانشگاهی است.
وی بیان کرد: به دلیل قدمت و سابقه فرهنگی و تاریخی، این منطقه مورد توجه مراکز آموزش عالی قرار گرفت و یکی از 5 واحد بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی با 15 هزار دانشجو در ساوه مستقر شد.
وی با اشاره به اینکه شهرستان ساوه یکی از معدود شهرستانهایی است که دانشگاه علوم تحقیقات در آن مستقر شده است، بیان کرد: در حال حاضر 6 واحد آموزش عالی غیر انتفاعی در این شهرستان دایر شده است و مجوز 3 دانشگاه دیگر نیز صادر شده است و تعداد قابل توجهی هم مراکز علمی کاربردی در این شهرستان فعالیت دارند.
گلستانی فرد با بیان اینکه در حال حاضر حدود 30 هزار دانشجو در ساوه مشغول به تحصیل هستند تصریح کرد: حضور مراکز علمی باعث ارتقای جایگاه علمی شهر و کمک به توسعه و پیشرفت منطقه می شود.
وی همچنین از ایجاد شهرک دانشگاهی در آینده نزدیک در این شهر خبر داد.
گفتتی است دراين ديدار جلسه اعضای کمیسیون مسايل مختلف دانشگاهی را مطرح و تصمیماتی اتخاذ شد.