رئیس دانشگاه علوم پزشكی اراك گفت: احداث و بهره برداری از بیمارستان 160 تخت خوابی ساوه زمینه حضور و فعالیت بیشتر پزشكان متخصص را در این شهرستان فراهم می كند.
مجید رمضانی افزود: هم اكنون از نظر تعداد پزشكان متخصص شرایط خوبی در ساوه وجود دارد اما ضروری است بستر مناسب برای ارائه خدمات آنان فراهم شود.
وی بیان كرد: اگر این بیمارستان احداث و با امكانات روز مورد بهره برداری قرار گیرد، زمینه فعالیت پزشكان متخصص و تمایل برای فعالیت گسترده آنان نیز بیشتر خواهد شد.
وی اظهار داشت: احداث یك بیمارستان مجهز با فضای فیزیكی مناسب از نیازهای ساوه است چون این شهرستان با كمبود تخت بیمارستانی مواجه است.
رمضانی ادامه داد: با توجه به مهاجرپذیری و رشد جمعیت در ساوه فضای فیزیكی كنونی بیمارستان شهید مدرس ساوه پاسخگوی نیاز مردم این شهرستان نیست.
وی گفت: احداث بیمارستان 160 تخت خوابی ساوه در دور سوم سفر هیات دولت به استان مركزی بر اساس توافقی مبنی بر مشاركت 40 درصدی یك خیر و 60 درصدی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در دستور كار قرار گرفت.
وی بیان داشت: پس از مدتی با وجود موانعی بر اساس نظر این خیر نامگذاری این بیمارستان نیز انجام شد و نقشه های ساخت این مركز درمانی در اختیار خیر قرار داده شد.
وی ابراز امیدواری كرد كه عملیات اجرایی احداث این بیمارستان كه یكی از نیازهای ساوه است بر اساس توافقات انجام شده هرچه سریعتر آغاز شود