سومین گردهمایی هم اندیشی گسترش و بسط فرهنگ کاربه همت اداره کار و امور اجتماعی ساوه با حضور مدیران کارخانجات،
شوراهای اسلامی کار، نمایندگان کار، اعضای مراجع حل اختلاف و شوراهای سازش در سالن اجتماعات مرکز آموزش فنی و حرفهای این شهرستان
برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه مرکزی رئیس اداره کار و امور اجتماعی شهرستان ساوه در این گردهمایی با بیان اینکه در راستای ارتقای فرهنگ کار آسیب شناسی مهمترین اقدام است، گفت: اولین گام در حوزه آسیب شناسی تشکیل اتاق مشاوره و سازش بود که این اقدام از مردادماه 88 آغاز شده و در سال 89 بیش از 1400 پرونده از چرخه رسیدگی خارج شد.
عباس نیکویی ادامه داد: پروندههای شکایتی نیز که در سال 85 تعداد یک هزار 500 فقره بود هم اکنون به 400 پرونده کاهش پیدا کرده است.
وی تشکیل شوراهای سازش در کارخانجات را از دیگر اقدامات برشمرد و اظهار کرد: شوراهای سازش به منظور حل مشکلات در کارخانجات و بنگاههای اقتصادی هم اکنون 163 مورد در این واحدهای صنعتی و تولیدی تشکیل شده است.
وی تقویت تشکلات کارگری، بررسی عملکرد تشکلات کارگری و تقویت کمیته های حفاظت ایمنی را از دیگر اقدامات در این حوزه ذکر کرد و ادامه داد: در راستای شناسایی واحدهای تولیدی و صنعتی که با مشکل مواجه شدهاند تعداد 44 واحد شناسایی و اقدامات لازم جهت معرفی این واحدها به مراجع ذیصلاح جخت مرتفع نمودن مشکلات آنان انجام گرفته است.
نیکویی با یادآوری برپایی همایش جلوگیری از حوادث ساختمانی در سطح شهرستان افزود: از آنجائیکه آمار حوادث ساختمانی از صنعتی بیشتر بود لذا این همایش با حضور بیش از 100 تن از مهندسین حوزه عمرانی و ساختمانی در راستای کاهش حوادث ساختمانی برگزار شد که با ارائه آموزشهای لازم به نتایج خوبی نیز دست یافتیم.
به گزارش ایسنا، دکتر قاسم زاده پیشکسوت صنعت و استاد دانشگاه نیز در سخنانی گفت: کارگر و کارفرما سرنشینان یک قایق هستند و باید برای ادامه حیات راهکارهایی را برای برون رفت از مشکلات پیش روی با حمایت دولت پیدا کنند.
وی با بیان تعریفی از کار افزود: فعالیتی که منجر به تولید و محصول جهت تامین نیاز جامعه شود را کار میگویند و برای شکوفایی آن باید مدیران و صاحبان صنایع بسترساز فرهنگ کار باشند.