جمعه 2 آذر 1403 | Friday 22 November 2024

تمامی اخبار

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی از آماده باش دستگاه‌های خدماتی و امدادی استان با آغاز فصل پاییز و شروع بارش‌ها خبر داد.

امید محترمی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارش‌های فراتر از نرمال در بخش‌هایی از کشور و استان مرکزی، لذا جلسات مختلفی جهت آمادگی دستگاه های خدماتی و امدادی به منظور مقابله با سیلاب‌های احتمالی ذیل ستاد مدیریت بحران تشکیل شده است.

وی بیان کرد: در این جلسات مقرر شد دستگاه های مسئول علاوه بر تمهیداتی که قبلا اتخاذ شده است، اقدامات پیشگیرانه‌ای را در دستور کار قرار دهند که مقرر شد در نخستین اقدام، شرکت آب منطقه‌ای مرکزی موضوع لایروبی مسیل‌ها و کانال‌هایی که در سطح استان دارای مشکل بوده و جزو نقاط بحرانی و حادثه‌خیز هستند را انجام دهد.

محترمی افزود: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز مکلف هستند در محدوده های شهری و روستایی اقدام به لایروبی نقاط حادثه‌خیز و بحرانی کنند و با پاکسازی تقاطع‌ها، پل‌ها و کانال‌ها اجازه ندهند سیلاب احتمالی، موجب بروز خسارت شود.

وی به نظارت بر سازه‌های آبخیزداری و بندها نیز اشاره کرد و گفت: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری هر شهرستانی مکلف به بازدید و بررسی سازه‌های آبخیزداری و بندها شده است تا چنانچه از استحکام لازم برای مواجهه با سیلاب برخوردار نیستند اقدامات لازم را انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی به مکلف شدن جهاد کشاورزی نسبت به ارتقای ایمنی و تاب‌آوری قنوات اشاره کرد و گفت: در این راستا مقرر شد با کمک هیات امنای قنوات، کمیته‌هایی تشکیل و ضمن بازدید مستمر، اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از هرگونه خسارت احتمالی صورت گیرد.

وی در ادامه به بازدید مستمر از سدهای استان، دریچه‌ها و حوضه‌های آبریز توسط شرکت آب منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: شاخه‌بری درختان، جلوگیری از اتصال شاخ و برگ درختان با سیم‌های برق، تمیز کردن پل‌ها، جاده‌ها، تقاطع‌ها و ... مکان‌های اسکان اضطراری و دپوی اقلام از موضوعات مهمی است که در جلسات ستاد مطرح و پیگیری شده است.

محترمی همچنین با اشاره به اینکه حدود ۳۷۰ تیم امدادی در استان برای بارش‌های پاییزی سازماندهی شده‌اند، اظهار کرد: این تیم‌ها مجهز نیروهای متخصص و تجهیزات امدادی و خدماتی هستند و برای مقابله با هرگونه آسیب احتمالی از وقوع سیلاب در آمادگی بسر می‌برند.

وی تصریح کرد: شناسایی کانون‌های بحرانی در حوزه مسیل‌ها و تقاطع‌ها اولویت اصلی ستاد مدیریت بحران است که به شرکت آب منطقه‌ای ماموریت داده شده تا با بازدید مستمر به تکالیف خود در این خصوص عمل کند.

او تاکید کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و اقدامات پیشگیرانه تلاش خواهیم کرد که با کمترین مشکل از فرصت بارش‌ها جهت افزایش سطح آب‌های زیرزمینی و کمک به بخش کشاورزی استفاده شود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group