مدیرکل تعاونیهای تولیدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال با تامین یارانه سود از سوی دولت، پرداخت سه هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در دستور کار قرار گرفته و با عاملیت بانک توسعه تعاون ارائه این تسهیلات از ماه آینده آغاز می شود.
مهدی احمدزاده چهارشنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۴۰۲ در جریان بازدید از تعاونی های شهر صنعتی کاوه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تحقق رسالت حمایت دولت از بخش تعاون فعالیت های مختلفی در سه محور بانک توسعه تعاون، صندوق ضمانت تعاونی ها و معاون تعاون این وزارتخانه انجام شده و اقداماتی از سال گذشته آغاز شده است.
وی با بیان اینکه ۲۵ درصد از تسهیلات اشتغال کشور به بخش تعاون تخصیص داده شده است اظهار کرد: سال گذشته در این راستا دو هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان بخش تعاون کشور اعطا شد.
وی به سهم ۴۰۰ میلیارد ریالی استان مرکزی از این تسهیلات اشاره کرد و گفت: با تلاش عوامل این وزارتخانه در استان بیش از دو برابر سهمیه به میزان ۸۳۰ میلیارد ریال پرداخت شد.
مدیرکل تعاونی های تولیدی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال با تامین یارانه سود از سوی دولت، پرداخت سه هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال در دستور کار قرار گرفته و با عاملیت بانک توسعه تعاون ارائه این تسهیلات از ماه آینده آغاز می شود.
به گزارش ایسنا، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: پرداخت تسهیلات به تعاونی ها با هدف رونق و بهبود اشتغال صورت می گیرد و در نتیجه حمایت های دولت سیزدهم نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال قبل آن از ۷.۸ درصد به ۷.۳ درصد رسیده است.
جمشید امیدی اظهار کرد: این کاهش با توجه به حمایت های صورت گرفته محقق شده و بر اساس ارزیابی شاخص های اشتغال، استان مرکزی رتبه دوم کشور را کسب کرده است این درحالی است که مشارکت اقتصادی استان مرکزی در این مدت نرخ ثابت ۳۶.۶ درصد بوده است.
این مقام مسئول در وزارت کار در سفر به ساوه از دو شرکت تعاونی دانش بنیان شامل شرکت ماگنولیا (تولید کننده انواع اسانس ها و رنگ های خوراکی) و پارس آمپول (تولید کننده انواع سرنگ ها و آمپول) بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات انها قرار گرفت.
تامین اعتبار سرمایه در گردش و سهولت در اعطای مجوزها از جمله مشکلات مطرح شده از سوی مدیران شرکت تعاونی دانش بنیان ماگنولیا و تامین ارز نیز مهمترین چالش مطرح شده از سوی مدیران شرکت پارس آمپول بود.
در جریان بازدید مقرر شد بانک توسعه تعاون از محل تسهیلات و شیوه های نوین مالی در اختیار بانک، از این شرکت ها حمایت های لازم را صورت دهد.
شرکت ماگنولیا از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را به عنوان اولین کارخانه مدرن تولید اسانس و رنگ خوراکی آغاز کرده و هم اکنون با ظرفیت تولید سالانه ۱۲۰۰ تن محصول قادر به تولید چهار هزار نوع محصول مختلف است.
شرکت پارس آمپول نیز در سال ۱۳۶۷ تاسیس شده و هم اکنون دارای ۴۱ دستگاه تولید آمپول، قطره چکان و انواع رابرهای دارویی است.