دادستان عمومی و انقلاب اسلامی اراک گفت: حمایت قضائی از تولید دانشبنیان و اشتغالآفرین شتاب میگیرد.
ربیعاله قربانی یکشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۱ در جریان بازدید دادستان و مسئولان قضائی ساوه از شرکت دانش بنیان داروسازی پرند دارو در شهرصنعتی کاوه شهرستان ساوه اظهار کرد: بازدید از صنایع در راستای حمایت قضائی از واحدهای تولیدی صورت می گیرد و با توجه به نامگذاری سال جاری با عنوان تولید دانش بنیان حمایت و بررسی مشکلات واحدهای تولیدی دانش بنیان در اولویت دستگاه قضائی قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه شرکت دانش بنیان پرنددارو از نظر قضائی و حقوق مشکل خاصی ندارد، افزود: تولیدات این واحد تولیدی مبتنی بر دانش و فناوری روز است و از طرفی چون ارتباط مستقیمی با سلامت عمومی جامعه دارد دادستانی استان مرکزی و شهرستان ساوه در راستای حفظ حقوق عامه نظارت مستمری بر واحدهای تولیدی که با سلامت جامعه مرتبط است، دارد.
دادستان مرکز استان مرکزی با تاکید بر اینکه این واحد تولیدی یک مجموعه نظارت پذیر است، افزود: از آنجاکه در فرآیند تولیدات این واحد تولیدی باید موازین قانونی رعایت شود لذا تعامل خوبی بین دادستانی شهرستان ساوه و مدیریت شرکت پرند دارو در راستای فعالیت بر مدار قانون و ضوابط تعیین شده در چرخه ورود مواد اولیه و تولید وجود دارد.
قربانی با اشاره به اینکه بخشی از مواد اولیه این واحد تولیدی از مواد مخدری است که برای ساخت داروهای تسکین دهنده مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: این واحد تولیدی در بعد علمی و فنی در راستای بازیافت یک ماده مخدر براساس فرایندهای تولیدی که به یک دارو تبدیل میشود، به خوبی عمل کرده و فعالیت این واحد آن که در سلامت مردم جامعه نقش دارد موجب جلوگیری از واردات داروهایی به کشور می شود که توان تولید داخلی آن در شرکتهای دانش بنیان وجود دارد.
به گزارش ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه نیز گفت: شرکت پرند دارو یکی از واحدهای تولیدی موفق و امانتدار در حوزه فعالیت تولید دارو از ورود مواد اولیه تا تولید کامل است.
مجید علیپور افزود: شفافیت عملکرد این مجموعه تولیدی در ورود مواد اولیه تا تولیدکننده ماده موثره دارو با حضور بازرسین و نمایندگان دستگاه قضایی و سازمان غذاو دارو بطور مستمر مورد پایش و رصد قرار میگیرد.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان پرند دارو نیز با اشاره به اینکه این واحد تولیدی یکی از شرکتهای مهم در حوزه تولید مواد موثره داروی کشور است، گفت: یکی از افتخارات کشور ما این است که به همت متخصصان و تولیدکنندگان ایرانی بعد از انقلاب توانستیم مواد موثره دارو را در داخل تولید کرده و از وابستگی به سایر کشورها خارج شویم.
حمیدرضا علیپور با اشاره به اینکه شرکت پرند دارو یکی از ۸۰ شرکت تولید کننده در حوزه مواد موثره دارویی کشور است، گفت: صنعت دارویی ایران مفتخر است که حدود ۷۲ درصد از مواد موثره دارویی کشور توسط شرکتهای دارویی داخلی تولید میشود.
وی با اشاره به تولید پنج ماده موثره دارویی در شرکت دانش بنیان پرند دارو گفت: با تولیدات این واحد تولیدی به مرز خودکفایی در این دسته از محصولات تولید داخل دست یافتیم و براساس استانداردهای جهانی و کیفیتی که در تمامی شرکتهای دنیا مطرح است بخشی از محصولات این شرکت در مدار صادرات قرار گرفته است.
او افزود: در این شرکت دانشبنیان مولکول هایی سنتز میشوند که بعضا تا هفت یا هشت مرحله باید عملیات سنتز بر روی آنها انجام شود که یک فرآیند پیچیده و سخت در دنیاست و یکی از دستاوردهای خودکفایی برای این شرکت دانش بنیان در شرایط تحریمی است.
علیپور افزود: اگر شرکتهای دانشبنیانی نظیر پرند دارو در کشور وجود نداشت قطع به یقین بخشی از داروهای مورد نیاز مردم امکان تولید داخل نداشت و ناگزیر به واردات آنها بودیم. امروز در این واحد تولیدی علاوه بر تامین نیاز کشور بخشی از محصولات به سایر کشورها صادر میشود.
وی با تاکید بر تقویت تولید و توسعه کسب و کار گفت: در حال حاضر در این واحد تولیدی برای ۳۳ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است که افراد تحصیل کرده در رشته های تخصصی مرتبط با حوزه داروسازی هستند و با بهره گیری از دانش بالا و فناوری روز حتی بدترین ماده اولیه با درجه ناخالصی بالا را به بهترین ماده با کیفیت بالا تبدیل میکنند.