رئیس بیمارستان شهید چمران شهرستان ساوه گفت: با توجه به آغاز پیک چهارم شیوع ویروس کرونا و بنا بر دستور وزارت بهداشت تمام اعمال غیراورژانسی بیمارستان شهید چمران تا اطلاع ثانوی انجام نمیشود.
دکتر «فرهاد طباطبایی» روز شنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: سرعت ابتلا به کرونا از پیکهای گذشته بیشتر شده و با توجه به بررسی شرایط، ویروس کنونی از نوع جهش یافته انگلیسی است.
وی بیان کرد: با سرعت گرفتن ابتلا، جمعیت بیشتری درگیر میشوند و در نتیجه درصد بستریها و مرگ و میر نیز افزایش مییابد.
رئیس بیمارستان شهید چمران ساوه از خدماترسانی ویژه این بیمارستان در این شرایط که شهرستان در وضعیت قرمز قرار دارد، خبر داد و گفت: تجارب ارزشمندی برای مقابله با کووید ۱۹ کسب کردیم.
وی اظهار داشت: فعالیتهای متعارف بیمارستان شهید چمران کمتر شده است و بنا بر دستور وزارت بهداشت اعمال جراحی غیراورژانس تا اطلاع ثانوی لغو است و تمام امکانات این مرکز درمانی برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ و اعمال اورژانسی بکارگیری میشود.
دکتر طباطبایی ادامه داد: در مورد ویروس جهش یافته انگلیسی میتوان گفت سه تفاوت عمده با ویروس قبلی دارد؛ نخست اینکه بیماری فعلی قدرت سرایت بیشتری دارد و اهمیت قرنطینه، شرکت نکردن در اجتماعات غیرضروری و فاصله گذاری اجتماعی دوچندان شده است.
وی در مورد تفاوت دوم این ویروس به سرعت تشدید و تبدیل شدن به اشکال خطرناک بیماری اشاره و عنوان کرد: با توجه به سرعت گسترش بیماری در ریهها، مراجعه به موقع به مراکز درمانی حساسیت ویژهای دارد و با کوچکترین علائم باید مراجعه شود زیرا با تشدید بیماری اقدامات درمانی اثرگذاری مطلوبی نخواهند داشت.
رئیس بیمارستان شهید چمران شهرستان ساوه گفت: کرونا داروی قطعی ندارد اما راهکارهای درمانی و تجارب ارزنده کادر درمان در این مدت نقش بسزایی در کمک به بیماران دارد.
طباطبایی تصریح کرد: تفاوت سوم نوع فعلی این ویروس، درگیری جوانان و کودکان است و به همین دلیل اعمال مراقبتهای قرنطینهای برای اطفال ضروری است.
از آغاز شیوع کرونا در اسفند سال ۹۸ تاکنون افزون بر ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر از اهالی ساوه و زرندیه به این ویروس مبتلا شدند و در همین مدت ۳۴۵ نفر نیز جان خود را از دست دادند.