يكشنبه 4 آذر 1403 | Sunday 24 November 2024

تمامی اخبار

‌نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: بی‌تفاوتی نسبت به مسئولیت های اجتماعی را بستر ایجاد فساد دانست و افزود: وقتی نسبت به موضوعات مختلف بی تفاوت باشیم فساد اقتصادی مانند احتکار جامعه را فرا خواهد گرفت.

حجت‌الاسلام محمد سبزی امروز پنجشنبه چهارم دیماه در هفتادوهشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه که با دستور جلسه مسئولیت پذیری اجتماعی و وظایف تربیتی و فرهنگی نهادها و ادارات در این خصوص در دفتر امام جمعه برگزار شد، افزود: طرح موضوعات مختلف و اولویت بندی آن در جلسات شورای فرهنگ عمومی و اجرای مصوبات بازتاب خوبی در سطح جامعه خواهد داشت.

وی تقویت حس مسئولیت‌پذیری اجتماعی براساس آموزه‌های دینی را وظیفه همگانی دانست و افزود: در آیات و روایات موضوعاتی نظیر ایثار، انفاق، ساده زیستی، اکرام و ... به عنوان مصادیق مسئولیت پذیری در جامعه بیان شده است.

نماینده مردم ساوه و زرندیه با بیان اینکه انسان نسبت به خانواده، فرهنگ و دین، جامعه و  نسبت به زمین، حیوانات، آب، هوا و خاک مسئول است، افزود: هرگونه کوتاهی انسان نسبت به مسئولیت‌هایی که دارد منجر به بروز خسارت و آسیب خواهد شد.

وی با انتقاد از ترویج فرهنگ غربی در حکومت اسلامی اظهار کرد: آموزش و فرهنگ سازی مهمترین اصل در تحقق مسئولیت پذیری اجتماعی است و در سایه شناخت و آگاهی است که مسئولیت اجتماعی محقق می‌شود.

حجت‌الاسلام سبزی مشارکت در کمک مومنانه برای یاری رساندن به نیازمندان را مصداق مسئولیت پذیری و تعهد اخلاقی دانست و افزود: کوتاهی در عمل به مسئولیت اجتماعی و احساس تعهد نسبت به همنوعان، توجیه غیرمنطقی از سوی افرادی است که بی تفاوت هستند و متاسفانه این رویه در بین کارگزاران نظام هم وجود دارد.

وی بی‌تفاوتی نسبت به مسئولیت اجتماعی را بستر ایجاد فساد دانست و افزود: وقتی نسبت به موضوعات مختلف بی تفاوت باشیم فساد اقتصادی مانند احتکار جامعه را فرا خواهد گرفت.

این نماینده مردم در خانه ملت با تاکید بر اینکه با توجیه گری، ارزش‌ها جای خود را به ضدارزش ها خواهند داد، گفت: باید فضای مسئولیت‌پذیری اجتماعی در سطوح مختلف جامعه نظیر اصناف و صنایع و ... تقویت شود. مهمترین خروجی مسئولیت پذیری اجتماعی این است که نسبت به جامعه بی تفاوت نباشیم.

وی در ادامه عدم نظارت صدا و سیما در برخی مسائل را یکی از نقاط ضعف‌ در مسئولیت پذیری دانست و گفت : چرا باید آنقدر منفعل عمل کنیم که یک سلبریتی که ترویج دهنده فرهنگ غرب است و در فضای مجازی آن رفتارها را انجام می‌دهد در شب یلدا مهمان تلویزیون باشد و فردی در تلویزیون به رقص مردم را دعوت کند.

وی تاکید کرد : زمانی که یک دستگاه یا یک بخش وظیفه خود را به درستی انجام ندهد همه ما وظیفه داریم که در این زمینه ورود کنیم و تذکر دهیم و در مورد صداوسیما هم در صحن علنی تذکراتی را خواهم داد.

حجت‌الاسلام سبزی افزود: در کشورهای توسعه یافته مسئولیت پذیری نهادینه شده است و باید در کشور ما نیز فرهنگ سازی شود که یک شرکت تولیدی و صنعتی وقتی از آب، خاک و هوا بهره‌برداری می‌کند بخشی از سرمایه خود را به توسعه فرهنگ شهرستان اختصاص دهد.

وی ادامه داد: در بخش های دیگر نظیر سیستم بانکی در حوزه مسئولیت پذیری اجتماعی می‌توان با ارائه تسهیلات قرض الحسنه به مردم نیازمند یا پزشکان با ویزیت رایگان افراد کمتر برخوردار نسبت به جامعه مسئولیت پذیر باشند.

این نماینده مردم با انتقاد از روحیه توجیه گری در این حوزه گفت: وقتی همه چیز را توجیه کنیم جامعه به سمت فساد سوق داده می‌شود لذا مادامی که تعهدها و وظایف را گوشزد نکنیم و به راحتی از کنار مسائل عبور کنیم ارزش‌ها جای خود را به ضد ارزش‌ها می دهند.

امام جمعه ساوه با تاکید براینکه اقدام به امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در راستای تعهد نسبت به مسئولیت اجتماعی است، افزود: سکوت در برابر منکرات و آسیب‌های اجتماعی موجب گسترش و فراگیر شدن منکر خواهد شد و با مسئولیت پذیری در جامعه منکر از بین خواهد رفت.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی امروز پنجشنبه چهارم دیماه در هفتادوهشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه که در دفتر امام جمعه برگزار شد، اظهار کرد: مسئولیت‌پذیری اجتماعی به معنای دغدغه‌مندی نسبت به جامعه و احساس تعهد به پیرامون است.

وی بیان کرد: احساس تعهد اجتماعی از فاکتورهای توسعه‌ای در کشورهای پیشرفته است و باید در هر کجا ناهنجاری مشاهده شد نسبت به آن احساس مسئولیت کرد و بی تفاوت نبود.

رییس شورای فرهنگ عمومی ساوه در ادامه گفت: هر شهروندی موظف است از قانون اساسی دفاع کند و به آن احترام بگذارد و در نظام اسلامی باید همگان دعوت به خیر و امر به معروف را اولویت خویش قرار دهند.

وی فرافکنی را نقطه مقابل مسئولیت اجتماعی دانست و افزود: نباید با فرافکنی نسبت به مسئولیت اجتماعی بی‌تفاوت باشیم. همه کارگزاران نظام نسبت به حقوق شهروندی مسئول و پاسخگو هستند.

حسین محمودی‌فر رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی ساوه نیز آموزش نهادهای رفتارساز مانند آموزش و پرورش برای ترویج فرهنگ مسئولیت پذیری را مورد تاکید قرار داد و افزود: فضاسازی اجتماع و محیط شهری و حساس کردن مردم در عملی شدن مسئولیت پذیری اجتماعی ضرورت دو چندان دارد.

وی بیان کرد: بسیاری از مشکلات ریشه در عدم پایبندی و توجه مدیران در حوزه مسئولیت اجتماعی و عدم دقت نظر در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری دارد.

محمودی‌فر خواستار آموزش مهارت‌های معنوی و دینی در سطوح مختلف جامعه با تاکید بر تقویت مسئولیت اجتماعی شد و افزود: تقویت حس مسئولیت پذیری و ایجاد فضای خلاقیت در جامعه ضرورت دوچندان دارد.

پیگیری مصوبات جلسه قبل در خصوص برگزاری کارگاه تبیین محتوا و بررسی سند بنیادین آموزش و پرورش و نیز برگزاری آموزش های ضمن خدمت با موضوع سند تحول بنیادین و مطالبات رهبر معظم انقلاب و همچنین گزارش ادارات در خصوص برگزاری کارگاه های سواد رسانه‌ای و بحث و بررسی به منظور مسئولیت پذیری اجتماعی و وظایف تربیتی و فرهنگی نهادها و ادارات از جمله دستور کارهای هفتاد و هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه بود که با حضور اعضا بحث و تبادل نظر شد.

در این جلسه مصوب شد آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، حوزه‌های علمیه، سپاه، شهرداری، اداره ارشاد، کتابخانه‌ها و اصحاب رسانه‌ برنامه‌های خود را در ارتقای حس مسئولیت پذیری اجتماعی به دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی ارائه دهند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group