فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: کمک مومنانه تجلی نشاط معنوی در جامعه دینی است و ریشه در دیانت و خداپرستی ملت ایران دارد.
سردار محسن کریمی در آئین دومین مرحله از رزمایش همدلی کمک مومنانه در ساوه اظهار کرد: انسجام و همدلی ملت ایران در رزمایش کمک مومنانه بیانگر تبعیت ملت ایران از فرامین رهبرمعظم انقلاب و تجلی یک پویش مردمی است.
وی افزود: شور و اشتیاق مردمی در کمک به همنوعان نشان داد که مطیع امر رهبری هستند و اعلام کردند که همه در میدان هستند و این الگوها و نمادها باید به نسل جوان منتقل شود.
سردار کریمی ترویج و نهادینه کردن فرهنگ نوعدوستی را هدف از برگزاری این رزمایش سراسری بیان کرد و افزود: غربیها که با مانورهای تبلیغاتی خود در حوزه مالی و درمان گوش فلک را پاره کرده بودند و مدیریت جامعه را به رخ ما میکشیدند، در آزمون کرونا نشان دادند که طبل توخالی هستند و عزم پروردگار همه را از اریکه قدرت به پایین آورد و همینه قدرت پوشالی آنان را در هم شکست.
وی نوع دوستی و حفظ کرامت هموطنان را در سختیها ارج نهاد و به واکنش غارتگرانه و خود پرستی غرب در مقابله با شیوع کرونا اشاره کرد و با تاکید بر اینکه رزمایش کمک مومنانه غالب شدن فرهنگ دینی را نمایان کرد، افزود: پشتوانه مردمی با ظرفیت سیستم دولتی توانست هم بیماری را مدیریت کند و هم با کمک به همنوع در پساکرونا مشکلات بعد را برطرف کند که در این میان ارزش معنوی، دین، خداپرستی و تقوا نمایان شد و این ارزشها باید به شکل هنرمندانه بازگو شود.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در ادامه تاکید کرد: مردم استان مرکزی در آزمون کرونا خوش درخشیدند و صحنههای بیبدیلی از ایثار و فداکاری و نوعدوستی را به نمایش گذاشتند.
وی گفت: در اجرای رزمایش کمک مومنانه ۶۹ هزار خانوار در استان مرکزی شناسایی و برای حمایت هدفگذاری شد. ۴۵ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد و ۱۶ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی و مابقی خانوارهای آسیب دیده از کرونا بودند.
سردار کریمی به راه افتادن چرخه تولید و فعال شدن افرادی که مشاغل خود را از دست دادند به عنوان اولویت های پساکرونا اشاره کرد و افزود: با هوشیاری و بصیرت باید مانع از عملی شدن توطئههای دشمنان شویم.
وی تصریح کرد: مراحل بعدی رزمایش کمک مومنانه در روزهای پایانی ماه رمضان و عید سعید فطر در سراسر استان انجام خواهد شد.
امام جمعه ساوه نیز گفت: برکات و حسنات انفاق به خود انفاق کننده بر میگردد.
حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی افزود: ادب انفاق این است که بدنبال منت گذاشتن و اذیت کردن نبوده و توام با کرامت انسانی باشد.
فرمانده سپاه ساوه نیز گفت: رزمایش کمک مومنانه موجب افزایش سرمایه اجتماعی مردم با تامین نیازهای معیشتی و در سایه هدفمند کردن کمکها برگزار میشود.
سرهنگ پاسدار حجت الله دستجانی افزود: در شهرستان ساوه با همدلی و یکرنگی که وجود داشته تاکنون ۱۴ هزار سبد کالا آماده و در بین جامعه هدف توزیع شده است که چهار هزار بسته در مرحله دوم توزیع میشود.
در این آئین با اهدای لوح تقدیر و هدیه معنوی از فرماندار ساوه به نمایندگی از ادارات شهرستان به منظور مشارکت و همکاری در برگزاری کنگره ملی نقش امام و ۶۲۰۰ شهید استان مرکزی در دفاع مقدس تجلیل شد. همچنین با اهدای لوح تقدیر از نیروهای جهادی مشارکت کننده در ضدعفونی شهر تجلیل شد.