ایسنا/مرکزی رییس جمعیت هلال احمر شهرستان ساوه گفت: چشم انداز هلال احمر دستیابی به مولفههای جامعه تاب آور است.
سیدلقمان حسینی امروز دوشنبه، به مناسبت فرارسیدن هفته ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات طبیعی (۲ لغایت ۸ دی ماه ۱۳۹۸) در نشستی با خبرنگاران در ساوه، هدف از فعالیتهای هلال احمر را افزایش ضریب ایمنی و تاب آوری جامعه بیان کرد و افزود: پیشگیری از بروز سوانح و حوادث از طریق آموزش و توانمندسازی جامعه برای کاهش خسارات و ارائه خدمات بشر دوستانه ازدیگر اهداف است.
وی رویکرد هلال احمر در راستای حرکت به سمت جامعه تابآور را مورد تاکید قرار داد و افزود: راهاندازی کانونهای هلال روستایی از جمله اقدامات جمعیت هلال احمر در راستای توانمندسازی روستاییان و دغدغهمند کردن آنان برای پیشگیری و مقابله با حوادث است.
حسینی به افزایش سرمایههای اجتماعی بعنوان رویکرد دیگر هلال احمر در ارائه خدمات بشردوستانه اشاره کرد و افزود: گسترش سرمایههای اجتماعی و فعالیتهای داوطلبانه نیازمند مشارکت همه دستگاههای اجرایی و آحاد مختلف مردم است.
وی تصریح کرد: گسترش سرمایههای اجتماعی موجب ایجاد جامعهای شاد و پویا با مردمی با نشاط خواهد شد و زمینه ساز افزایش حس اعتماد، صداقت، سلامت نفس، همبستگی و ... میشود.
رئیس جمعیت هلال احمر ساوه در ادامه، به برخی فعالیت های صورت گرفته در سال جاری اشاره کرد و افزود: برگزاری رزمایش بزرگ سازمانهای امدادی در طرح نوروز ۹۸ با هدف ارتقای آمادگی، تهیه و توزیع ۲۵۰ سبد غذایی در مناطق محروم با مشارکت خیرین، اجرای طرح ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی در جهت کاهش تلفات جادهای، اجرای طرح کمپین نه به تصادفات جادهای، جمع آوری و ارسال کمک های مردمی به ارزش بالغ بر ۸۸۰ میلیون تومان به سیل زدگان گلستان، لرستان و خوزستان و اعزام کاروان سلامت از جمله این فعالیتها بوده است.
وی افزود: برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد، حضور داوطلبان هلال احمر در اردوهای جهادی روستایی، اجرای طرح دادرس و کسب مقام اول و دوم استانی و مانور زلزله، اجرای طرح غنیسازی اوقات فراغت برای جمعیتی بالغ بر پنج هزار و ۲۰۰ نفر، اجرای کمپین نه به آتش سوزی مراتع از دیگر فعالیتهاست.
حسینی در ادامه با اشاره به امدادرسانی به ۱۱۵ فقره تصادف در سالجاری توسط امدادگران که هلال احمر گفت: در این سوانح به ۲۹۰ نفر خدمات امدادی ارائه شد که از این میزان ۱۲۰ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند و ۱۰۷ نفر بصورت سرپایی درمان شدند و برای ۱۵ فقره اسکان اضطراری و برای ۱۲ نفر رهاسازی از خودرو صورت گرفت.
وی همچنین به برگزاری بازآموزی فصلی نجاتگران در راستای ارتقای توانمندی و آمادگی آنان اشاره کرد و افزود: در سال جاری آموزش کمکهای اولیه برای ۱۷۳۷ برگزار و ۱۰ مانور آموزشی نیز اجرا شده است.
در پایان نشست خبری از خبرنگاران با اهدای لوح تقدیر و بستههای کمک های اولیه تجلیل شد.