دوشنبه 5 آذر 1403 | Monday 25 November 2024

تمامی اخبار

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: ترویج مفاهیم قرآنی در جامعه، بستر ساز هدایتگری اجتماعی و تبیین سبک زندگی اسلامی است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حجت الاسلام حسین دلاوری در اجتماع فعالان و نخبگان قرآنی شهرستان ساوه اظهار کرد: تمسک به کلام وحی تنها راه پیشرفت جامعه است و انس با قرآن زمینه ساز سعادت و تعالی بشریت است.

وی با تاکید بر اینکه برگزاری محافل انس با قرآن فضای جامعه را عطرآگین می‌کند، افزود: اگر از تمامی ظرفیت‌های جامعه برای توسعه فرهنگ قرآنی و ترویج مفاهیم عالیه کلام وحی بهره برداری شود، مسیر نجات و سعادت انسان که در متن قرآن وجود دارد، هموارتر خواهد شد.

حجت الاسلام دلاوری، تقويت وحدت و انسجام برنامه‌ها و فعاليت‌های مجموعه‌های قرآنی و ايجاد فضای مناسب و تقویت انگيزه در ميان آحاد مختلف مردم به منظور گرايش به سمت و سوی معارف قرآنی را مورد تاکید قرار داد و افزود: شهرستان ساوه از استعدادها و ظرفیت‌های بالایی در حوزه قرآن برخوردار است و انسجام‌بخشی به فعالیت‌های قرآنی موجب خواهد شد تا گام های موثری در توسعه مفاهیم کلام وحی برداشت.

به گزارش ایسنا، امام جمعه ساوه نیز گفت: اهتمام به قرآن و ظرفیت قرآنی باید اولویت فعالیت‌های فرهنگی کشور باشد.

حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی افزود: برگزاری محفل قرآن یک کار ایجابی است و تقویت معنویت متاثر از فعالیت‌های قرآنی موجب کمرنگ شدن سایر فعالیت‌هایی خواهد شد که بعضا در چارچوب دستورات شرع و اسلامیز برگزار نمی‌شود از این رو تقویت و گسترش فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی موجب تضعیف فعالیت‌های دیگری خواهد شد که نسبت به اجرای آن ایرادات بسیاری وارد می‌شود.

وی در ادامه گفت: برگزاری محافل انس با قرآن مقدمه است و در ادامه باید به متن و تفسیر قرآن نیز توجه کرد. فهم قرآن به مراتب اهمیت بیشتری دارد تا در سایه آن بستر عمل بیشتر به مفاهیم قرآنی فراهم شود.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ساوه نیز گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی برای انس بیشتر با قرآن کریم است.

حجت الاسلام حمید کرمی اظهار کرد: در شهرستان ساوه استعدادهای بالایی در حوزه قرآن کریم وجود دارد و باید برای شکوفایی این استعدادها از همه ظرفیت‌ها استفاده کرد.

وی خطاب به جامعه قرآنی شهرستان ساوه گفت: خوشا به حال شما حاملان کلام وحی که عمر خویش را در کسب تعالیم قرآنی و معارف الهی صرف می کنید.

وی افزود: عمر تنها سرمایه انسانی برای رسیدن به قرب الهی و سعادتمندی است و باید این سرمایه ارزشمند را تضییع نکنیم چرا که تضییع عمر، ما را در زمره زیان کاران قرار خواهد داد.

رییس اوقات ساوه در ادامه گفت: براساس روایت وارده، قرآن کریم موجب هدایت انسان شده و او را از گمراهی و جهالت نجات خواهد داد. بر این اساس درمان انسان در قرآن است و باید در سختی‌های زندگی و نیز امراض روحی به قرآن کریم تمسک جست.

وی تصریح کرد: باید بواسطه تمسک به قرآن و عمل به دستورات کلام خدا خواسته‌های خود را از پروردگار بطلبیم و با دوستی با قرآن به خدا روی آورده و از دیگران بی نیاز شویم.

حجت الاسلام کرمی افزود: تمسک به قرآن زندگی ما را منطبق بر سبک زندگی اسلامی و قرآنی خواهد کرد. زندگی ما باید تحت تأثیر انوار قرآنی قرار گیرد و این کتاب انسان ساز را از طاقچه خانه‌ها به درون زندگی مان منتقل کنیم.

وی بیان کرد: خوشا به حال افرادی که به گونه‌ای با قرآن انس گرفته‌اند که قرآن با گوشت و پوست و استخوانشان عجین و آمیخته شده است.

رییس اوقاف ساوه ادامه داد: شهید علم الهدی آنچنان با قرآن انس داشت که وقتی همرزمانش در هویزه به شهادت رسیدند و بدنشان در زیر زنجیر تانک بعثی‌ها له شد تنها بدنی که شناسایی شد بدن شهید علم الهدی بود. انس این شهید با قرآن به گونه‌ای بود که قرآن روی سینه‌اش وسیله شناسایی او شد، چون معتقد بود در همه جا و همه سختی ها و همه حال فقط قرآن به درد انسان می‌خورد. اگر بخواهیم از سختی‌های زندگی عبور کنیم باید ساعاتی از روز را برای انس با قرآن و کسب معارف الهی قرآنی اختصاص دهیم.

در این مراسم که با حضور مسئولان و مراکز قرآنی شهرستان و نیز قاریان، حافظان و حاملان قرآن کریم برگزار شد، تنی چند از قاریان بین المللی و شهرستان ساوه به قرائت آوای روح بخش قرآن کریم پرداختند.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group