استاندار استان مرکزی گفت: شهرستان زرندیه به دلیل برخورداری از برخی مزیتهای اقتصادی، مهد سرمایهگذاری خصوصی به شمار میرود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سیدعلی آقازاده در جلسه مشترک ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی و شهرستان زرندیه، اظهار کرد: نزدیکی شهرستان زرندیه به پایتخت و اقلیم مساعد و نیز زیرساختهای مناسبی که در این شهرستان فراهم شده بستر توسعه و آبادانی را فراهم و انگیزه سرمایهگذاران را برای سرمایهگذاری بیشتر کرده است.
وی استقرار شهرکهای صنعتی متعدد در شهرهای این شهرستان و فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی که سهم بسزایی در کالاهای تولیدی استان و توسعه اقتصادی منطقه دارند را از مزیتهای بالقوه زرندیه برشمرد که مسیر توسعه این منطقه را فراهم کرده است.
استاندار استان مرکزی در ادامه گفت: شهرستان زرندیه در کنار صنعت از پتانسیل بالایی در حوزه کشاورزی نیز برخوردار است و سهم عمده ای از تولیدات کشاورزی استان مرکزی متعلق به زرندیه است و در زیرساختهای کشاورزی، گلخانهای و دامداری این شهرستان اقدامات قابل ملاحظهای صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: نگاه مدیران استانی به برخی شهرستانهای استان باید نگاه ویژه باشد و در شهرستانهایی مانند ساوه و زرندیه حضور مستمر مدیران و بررسی مشکلات و تامین نیازها ضرورت دو چندان دارد و حتی برخی از مدیران به لحاظ ظرفیتهای اقتصادی این شهرستانها باید به صورت هفتگی حضور یابند.
آقازاده در ادامه به برخی موانع و مشکلاتی که برطرف کردن آن از حوزه اختیارات استانی خارج است اشاره کرد و با تاکید بر پیچیدگی برخی از قوانین به عنوان مانعی در توسعه اقتصادی نقاط دارای مزیت استان، گفت: بروکراسی پیچیده کشور دست و پای دولت را هم بسته است و در کنار آن برخی شرایط نظیر تحریم و وضعیت نامطلوب اقتصادی مشکلاتی را پیش روی فعالان اقتصادی ایجاد کرده است.
وی با تاکید بر چابک سازی قانون و چالاک کردن دستگاههای اجرایی به منظور برون رفت ادارات از افسردگی، عنوان کرد: با وجود همه مشکلات و موانعی که وجود دارد، برخی از قوانین موجود اهرم متوقف کننده توسعه و سرمایهگذاری هستند که باید اصلاح شوند.
استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه دولتها بدون سرمایهگذاران بخش خصوصی توان توسعه اقتصادی را ندارند، گفت: در شرایط خاص امروزه کشور تنها راه توسعه اقتصادی جذب سرمایهگذار و ایجاد انگیزه برای سرمایهگذاری در حوزههای صنعتی و کشاورزی و ... است.
وی با تاکید بر اینکه قوانین پیچیده و زائد مانع تصمیم گیری درست در بسیاری موضوعات میشود، تصریح کرد: اصلاح قوانین دست و پاگیر و پیچیده مسیر سرمایهگذاری را تسهیل میکند.
آقازاده در ادامه خواستار بررسی مسایل و مشکلات هر شهرستانی به صورت تخصصی در کارگروههای تخصصی شهرستانی شد و افزود: نتیجه جلسات کارگروههای تخصصی در جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی مطرح و نسبت به حل مشکلات تصمیمگیری شود.
وی بیان کرد: برای به ثمر رسیدن جلسات ستاد باید مستندات و سوابق در موضوعات گوناگون قبلا کارشناسی شده باشد و نهایتا در جلسات ستاد، سیاستگذاری و تصمیمات لازم اتخاذ شود.
فرماندار زرندیه نیز با اشاره به موقعیت اقتصادی ویژه این شهرستان گفت: زرندیه به عنوان پیشانی استان مرکزی از مزیت بالایی در حوزه اقتصادی برخوردار است که تامین زیرساختهای لازم مسیر سرمایهگذاری را هموارتر خواهد کرد.
هادی فدایی تصریح کرد: بهرهبرداری کامل از ظرفیتهای مغفول شهرستان زرندیه به ویژه در حوزه کشاورزی و صنعتی موجب تقویت جذب سرمایهگذار و توسعه اقتصادی منطقه میشود.
در این جلسه برخی از فعالان اقتصادی و گردشگری، صاحبان صنایع و تولیدکنندگان بخش کشاورزی به بیان مشکلات و موانع پیش روی توسعهای و اشتغالزایی واحدهای صنعتی و تولیدی خود پرداختند.