چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه بر ضرورت واگذاری صنعت غذا و دارو به بخش غیرحاکمیتی یا همان بخش خصوصی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر عباس نیک‌روش در سومین همایش معاونین و مدیران غذا و دارو منطقه شش آمایش کشور که به میزبانی دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار شد، با تاکید بر اینکه در برخورداری از غذای ایده آل دغدغه جدی داریم، عنوان کرد: صنعت غذا و دارو از موضوعات بسیار مهم مورد توجه وزارت بهداشت است چرا که غذا مصرف روزانه همه مردم و دارو نیز بخش قابل توجهی از مصارف روزانه مردم را در بر می گیرد.

وی با تاکید بر مراقبت از کیفیت غذا از تولید تا مصرف یا از مزرعه تا سفره اظهار کرد: صنعت غذا و دارو یک حوزه گسترده و فراگیر را در بر می گیرد و چالش های آن نیز گسترده و رفع آنها مستلزم نظارت دقیق و مستمر است.

وی از حوزه غذا و دارو به عنوان یک حوزه مورد علاقه برای ورود فعالان این عرصه یاد کرد و گفت: با توجه به رویکردی که در کل کشور در خصوص واگذاری امور به بخش خصوصی وجود دارد در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نیز واگذاری صنعت غذا و دارو به بخش غیرحاکمیتی و خصوصی در دستور کار قرار دارد و با توجه به وسعت این صنعت راهکارهای عملی شدن آن در دست بررسی است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ادامه داد: واگذاری صنعت غذا و دارو به بخش خصوصی موجب خواهد شد که حجم کار در دانشگاه های علوم پزشکی در حوزه غذا و دارو کاهش پیدا کرده و تمرکز بیشتر بز وظیفه نظارتی صورت گیرد و با این روند به اهداف لازم دست یابیم.

وی در ادامه در خصوص هدف از برگزاری همایش معاونین غذا و دارو در منطقه شش آمایش کشور اظهار کرد: در برنامه آمایش سرزمینی که توسط وزارت بهداشت تدوین می شود در حوزه های مختلف در قالب منطقه ای جلساتی برگزار می شود تا موجب هم افزایی و بررسی کارشناسی و رسیدن به نقطه مشترکی برای انعکاس مشکلات شود که بر این اساس سومین جلسه در حوزه غذا و دارو به میزبانی ساوه برگزار شد.

نیک روش شناسایی مشکلات و رسیدن به راهکارهای حل مشکلات را از اهداف اصلی این همایش بیان کرد که در قالب پرداختن به یک موضوع واحد با حضور کارشناسان از دانشگاه های منطقه صورت می گیرد.

وی در ادامه به فعالیت 120 صنعت غذایی و 20 شرکت داروسازی در شهرستان ساوه اشاره کرد و گفت: فعالیت این تعداد واحد صنعتی غذا و دارو نقش مهمی در جایگاه اقتصادی ساوه دارد و برگزاری این همایش موجب تبادل نظر و پرداختن تخصصی به موضوعات خاص در قالب تقویت کار گروهی خواهد شد تا امنیت غذا و دارو را ارتقا دهیم.

وی گفت: غذا باید هم انرژی بدن را تامین کند و هم سالم باشد و دسترسی به این دو مقوله مهم نیز استاندارد و آسان باشد از این رو این همایش فرصت مناسبی برای تصمیم گیری صحیح و کارشناسی در این حوزه است.

به گزارش ایسنا، در ادامه این همایش معاونین و مدیران غذا و دارو دانشگاه ها و دانشکده های قطب ششم کشور به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند و سپس کارگروه های تخصصی و بررسی موضوعات مربوطه تشکیل شد که در نهایت گزارش نمایندگان کارگروه ها در پایان همایش ارائه و برای تصمیم گیری در کلان کشور به مقامات ذیصلاح ارائه می شود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group