چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: نسل آینده عوامل دخیل در تخریب محیط زیست را بازخواست کرده و مورد مواخذه قرار می‌دهند.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در آئین تجلیل از فعالان محیط زیست شهرستان ساوه گفت: خدای تعالی نعمت‌های زیادی را به انسان عنایت کرده است، اما جامعه بشری به خوبی نتوانسته قدردان این نعمت ها باشد و از آنها صیانت و حفاظت کند.

وی ادامه داد: محیط زیست از موهبت های الهی است و کره زمین نیز نعمتی است که از حدود چهارمیلیارد سال گذشته به انسان هدیه شده است و در همه این دوران ها انسان به دنبال از بین بردن حیات خویش و محیط زیست بوده است که از گذشتگان بجا مانده و باید تحویل آیندگان دهیم.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت در ادامه گفت: مصرف بی رویه آب در شرایطی که کشور در خشکسالی قرار داشته و با کمبود منابع آبی مواجه است موجب خواهد شد که علاوه بر کفران نعمت الهی برای آیندگان بحران آبی بوجود آید.

وی با اشاره به افت سفره‌های زیرزمینی اظهار کرد: ما به دست خود محیط زیست را از بین می‌بریم و زمین با مرگ طبیعی مواجه شده و از بین می‌رود که نتیجه آن تشدید تبعات زیست‌محیطی و نشست زمین خواهد شد.

منصوری بیان کرد: یکی از ابزار محیط زیست برخورداری از آب است و کسانی که دوستدار محیط زیست هستند باید با فرهنگ‌سازی و آگاهی بخشیدن به مردم از این سرمایه ملی بهره ببرند.

وی با اشاره به توسعه بی رویه و فاقد مبانی اصولی کشاورزی در گذشته گفت: در سال‌های دور زمین‌های لم‌یزرع بدون انجام کار مطالعاتی به زمین های کشاورزی تبدیل شده و محصولاتی تولید شده است که مازاد نیاز بوده و با مصرف بی‌برنامه آب موجب کاهش منابع زیرزمینی و وجود تبعات زیست محیطی شدیم.

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدودیت منابع آبی در ساوه و کاهش حجم آب ذخیره شده در پشت سد الغدیر این شهرستان گفت: با وجود کاهش نزولات آسمانی اما با برنامه‌ریزی صحیح ضمن لایروبی رودخانه قره‌چای در بالادست سد الغدیر و مدیریت منابع آبی توانستیم آب پشت دریاچه سد را کنترل کنیم و حجم آب با وجود کمبود بارش‌ها کاهش نیافته و در حدود 50 میلیون متر مکعب باقی بماند.

به گزارش ایسنا مدیرعامل موسسه حافظان و دوستداران طبیعت ساوه نیز با ارائه گزارشی از نحوه فعالیت این موسسه گفت: این سازمان مردم نهاد توانسته است با عضویت 460 نفر بزرگسال و بیش از دو هزار نفر کودک و خردسال فعالیت کند.

مهدی فرقانی پور افزود: این موسسه با برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه زیست محیطی اقدام به فرهنگ‌سازی در حوزه صیانت از طبیعت و محیط زیست کرده است.

وی بیان کرد: بخش دولتی به تنهایی قادر به صیانت از محیط زیست نیست و در کشورهای پیشرفته مشارکت‌های مردمی بیشتر مورد تاکید قرار گرفته است، قطعا باید در کشور ما نیز با استفاده از ظرفیت مردمی به کمک محیط‌زیست رفت.

در این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از فعالان محیط زیست تجلیل شد.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group