سهراب پاژنامه روز سه شنبه به ایرنا، گفت: اقلیم و آب و هوای شهرستان ساوه با این محصول سازگار نیست چرا که بلوط باید در زیر پایه مادری (درخت اصلی) کاشته شود.
وی اقدام اخیر برخی از گروه های محیط زیستی برای کاشت بلوط در این شهرستان را طرحی آزمایشی در کنار کاشت درختان جنگلی بیان کرد.
پاژنامه اظهار کرد: کاشت بذر بادامچه در دستور کار منابع طبیعی شهرستان ساوه قرار دارد و به صورت آزمایشی در کنار کاشت این محصول، بلوط را هم کشت شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان ساوه در پاسخ به سئوالی در مورد اجرای طرح های بیابان زدایی در این شهرستان، گفت: 2 سال است که برای طرح های بیابان زدایی، اعتبار خاصی تخصیص نیافته و کمک های سازمان ملل متحد نیز در مدت یاد شده در اختیار منابع طبیعی قرار نگرفته است.
وی گفت: رویکرد اصلی منابع طبیعی ساوه بر حفظ و نگهداری طرح های اجرا شده در حوزه بیابان زدایی متمرکز شده که از سالیان قبل در دستور کار بوده است.
پاژنامه، اجرای 2 طرح آبخیزداری در شهرستان ساوه را از دیگر اقدامات این اداره برشمرد و گفت: مرمت و ترمیم 2 بند خاکی با حجم 20 هزار متر مکعب در روستای مراغه از توابع بخش نوبران با بیش از 240 میلیارد تومان و نیز اجرای بند سنگی ملاتی با حجم 350 متر مکعب در روستای قارلق شهرستان ساوه با پیشرفت قابل توجهی همراه است.
شهرستان ساوه با 320 هزار هکتار بیابان و مرتع و متوسط بارش سالانه 216 میلیمتری در زمره اقلیم های نیمه خشک ایران قرار دارد.