نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: هنر نمایش ظرفیت بالایی در تحولات اجتماعی و آگاهی بخشی مردم و نیز انعکاس حقایق در جامعه دارد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در آئین اختتامیه دومین جشنواره استانی فیلم 100 در ساوه افزود: ساوه به دلیل داشتن پتانسیلهای مادی، معنوی و هنری جایگاه ویژهای در برپایی همایشها و جشنوارههای استانی و کشوری دارد .
وی گفت: سینما باعث رشد و ارتقاء فرهنگ جامعه است و در دنیای معاصر هنر سینما به خاطر فراگیر بودن بیشترین مخاطب را به خود اختصاص داده است و همین امر باعث شد تا تأثیرات بسزایی بر روند رشد جامعه و تعالی بشر که محصول سینمای سالم و اندیشه محور است، داشته باشد.
منصوری اظهار کرد: سرمایه، وقت و انرژی که برای تولید فیلم در پیشرفتهترین کشورهای دنیا صرف میشود حاکی از آن است که نتیجه قطعی تأثیر سینما در حوزههای مختلف به اثبات رسیده است .
وی با تاکید بر حفظ سرمایه های اجتماعی در حوزه هنر نمایش اظهار کرد: هنر نمایش در ساوه دارای ریشه است و از قدمت بالایی به دلیل وجود هنرمندان متعدد در این عرصه برخوردار است، باید تلاش شود تا بستر حمایت از هنرمندان و هنر نمایش در شهرستان فراهم شود.
در ادامه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی نیز گفت: فیلم کوتاه عرصه بروز استعداد هنری در ارائه ایدههای درخشان هنری است و از طریق آن می توان گفت داستان چه به صورت نظم باشد یا نثر و یا در شکل نمایشنامه و فیلم ، اثری در بیننده و خواننده می گذارد که استدلالهای عقلی هرگز قادر به چنان تأثیری نیست.
محسن شریفی افزود: دلیل این موضوع آن است که اکثریت انسانها قبل از آنکه عقلی باشند حسیاند و پیش از آنچه به مسائل فکری بیندیشند در مسائل حسی غوطهورند .
وی بیان کرد: انگیزه برگزاری جشنواره تحریک علاقه مندان به موضوع جشنواره است و باید هنرمندان و مسئولین تلاش خود را در مورد مقوله سبک زندگی و تحکیم خانواده زیاد کنند .
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: دومین جشنواره فیلم 100 ثانیه با هدف استعدادیابی و هدایت و تشویق هنرمندان به تولید آثار ارزشی و کاربردی و همچنین فرهنگ سازی عمومی، اقتصاد مقاومتی با ارسال فراخوان در ابتدای شهریور ماه به شهرستانهای استان مرکزی فعالیت خود را آغاز کرد.
حسین محمودیفر افزود: در نهایت 61 اثر از هنرمندان به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که پس از داوری هیأت داوران متشکل از ابوالفضل جلیلی، دکترشاه حسینی و عبدالحمیدی برگزیدگان جشنواره در سه حوزه داستانی، پویانمایی و مستند و همچنین بخش ویژه(اقتصاد مقاومتی) مشخص شد.
وی تصریح کرد: این جشنواره به نحو مطلوبی فرصت را در اختیار جوانها قرار داده تا به شکل درستی تواناییهای خود را به منصه بروز و ظهور در بیاورند.
وی افزود: در هر کجای این جهان پهناور نام ایران یادآور ملتی هنرمند و هنرپرور بوده است و بار دیگر جوانها نشان دادند که در پهنه هنرهای نوین نیز سرآمد هستند بویژه که توانستند با هنر فیلم و سینما با فرهنگ و معنویات ایران و اسلام پیوندی شایسته و درخور داشته باشند .
در این مراسم ابوالفضل جلیلی نماینده هیأت داوران با توضیح روند داوری آثار بیان کرد: سینما یکی از بزرگترین ابرقدرت های فرهنگ سازی در دنیا محسوب میشود که کوچکترین تاثیر ظاهر شدن در آن را به سرعت میتوان در میان مردم کوچه و بازار دید.
وی گفت: به همین خاطر استفاده از این هنر وسیلهای تازه برای نشان دادن فرهنگها و اندیشه هایی است که شاید به سختی بتوان با زبان روزمره بیان کرد.
به گزارش ایسنا، در پایان از برگزیدگان جشنواره در بخش ویژه اقتصاد مقاومتی ، داستانی و پویانمایی با اهدای لوح تقدیر، تندیس و هدایای نقدی تجلیل شد.