نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: با جذب اعتبارات ملی و استانی ساختمان جهاددانشگاهی در شهرستان ساوه احداث میشود.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در جریان بازدید معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی کشور از توانمندیهای جهاد دانشگاهی ساوه گفت: برای آغاز احداث ساختمان جهاددانشگاهی ساوه، مبلغ 5 میلیارد ریال در نظر گرفته شده و ادامه اعتبار این پروژه در سالهای آینده از محل اعتبارات استانی تامین خواهد شد.
وی بیان کرد: این ساختمان در قطعه زمینی به مساحت 1800 متر مربع در بهترین نقطه از شهر ساوه جانمایی شده و فرآیند واگذاری و اخذ مجوزهای لازم صورت گرفته است و در این بازدید نیز توسط معاون جهاددانشگاهی بررسیهای لازم برای احداث صورت گرفت.
وی با اشاره به پتانسیل بالای جهاددانشگاهی در حوزه علمی تصریح کرد: احداث ساختمان جهاددانشگاهی در ساوه میتواند زمینه ساز ارائه خدمات در حوزه علمی، پژوهشی و تحقیقاتی برای دانشگاهها و جوانان با استعداد این شهر باشد و حلقه اتصال بین صنعت و دانشگاه از طریق ارائه طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی با توسعه فعالیتهای جهاددانشگاهی متاثر از احداث ساختمان در این شهر تکمیل شود.
منصوری تاکید کرد: توسعه فعالیتهای جهاددانشگاهی در ساوه میتواند علاوه بر خدمات دهی به مردم این شهرستان بستری را برای ارائه خدمات به جوانان، صنایع و دانشگاهیان شهرها و حتی استانهای همجوار را فراهم کند و شاهد افزایش جمعیت دانشجویی در این شهرستان خواهیم بود.
وی در ادامه به تعریف و اجرای پروژه دیگری برای توسعه فعالیتهای علمی کشاورزی جهاد دانشگاهی ساوه گفت: به منظور ترویج فعالیتهای علمی کشاورزی مرکز جهاد دانشگاهی ساوه نیز زمینی به مساحت 10 هکتار با مجوز برداشت آب، در نظر گرفته شده است که امیدواریم با مشارکت خوب این مرکز شاهد پیشرفتهای اساسی در این حوزه باشیم.
منصوری گفت: با قول مساعدی که از سوی معاون پارلمانی جهاددانشگاهی صورت گرفته است، قرار بر این شد که بزودی عملیات حفر چاه آبی که مجوز آن صادر شده است صورت گیرد تا با حفر چاه، موضوع فسخ واگذاری زمینی که از سوی جهادکشاورزی و سایر مراجع مجوز احداث گرفته شده است، برطرف و تعیین تکلیف شود.
وی افزود: با احداث این مرکز علمی کشاورزی می توان علاوه بر کشت گیاهان دارویی و نیز محصولات گلخانهای که منجر به تولید و اشتغال خواهد شد، یک مرکز منسجم و فعال در حوزه تحقیقات کشاورزی با توجه به ظرفیت بالای ساوه در حوزه کشاورزی ایجاد کرد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت، گفت: از مسئولان جهاددانشگاهی کشور و استان انتظار داریم تا هرچه سریعتر نسبت به آغاز عملیات اجرایی این دو پروژه اقدام کنند تا اولا زحماتی که برای واگذاری زمین و اخذ مجوز صورت گرفته است هدر نرود و ثانیا مردم این شهرستان از خدمات بیشتر و بهتر این نهاد بهرهمند شود.
در جریان این بازدید تفاهم نامه احداث ساختمان جهاد دانشگاهی ساوه و مرکز تحقیقات علمی کشاورزی این نهاد به امضای مشترک نماینده مردم ساوه و زرندیه و نیز معاون پارلمانی جهاددانشگاهی کشور و رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی رسید.