نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه فعالیتهای قرآنی مستلزم مشارکت خیرین است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمدرضا منصوری در سومین جلسه مجمع خیرین استان مرکزی در ساوه اظهار کرد: خیرین ساوجی در حوزههای مدرسه سازی و سلامت کارنامه درخشانی از خود بر جای گذاشته و خدمات ماندگاری از خود برجای گذاشتهاند.
وی با تاکید بر ورود خیرین به مشارکت در فعالیت های فرهنگی و قرآنی اظهار کرد: برای توسعه در فعالیتهای فرهنگی و قرآنی نیز دولت به تنهایی قادر به تامین نیازهای این حوزهها نیست از این رو مشارکت عمومی و خیرین برای ترویج و توسعه فعالیتهای این عرصه ضروری است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در خانه ملت عزم ملی و اراده جمعی را لازمه تحقق توسعه فرهنگی و قرآنی دانست و اظهار کرد: توسعه این فعالیتها موجب تقویت بنیه اعتقادی و دینی جامعه به ویژه نسل جوان خواهد شد و به تعمیق و تعمیم مفاهیم قرآنی و التزام عملی به قرآن در ابعاد گوناگون کمک خواهد کرد.
وی نهادینه کردن فرهنگ قرآنی در جامعه را عاملی برای مقابله به تهاجم فرهنگی دشمنان دانست و اظهار کرد: جامعه پویا و زنده جامعه ای است که هم حاکمیت و هم مردم برای شکوفایی فرهنگ دینی تلاش جدی کنند.
منصوری با اشاره به ظرفیت بالای ساوه در حوزه دینی و قرآنی اظهار کرد: این شهرستان از استعداد بالای جوانان و نوجوانانی برخوردار است که در حوزه قرآنی در سطوح عالی می درخشند لذا بهره گیری از این ظرفیت ها موجب ترویج بیش از پیش فرهنگ قرآنی در جامعه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، معاون استاندار و فرماندار ساوه از ساخت بزرگترین مجتمع قرآنی در این شهرستان در زمینی به مساحت 1500 متر مربع و زیربنای 3500 متر مربع خبر داد.
محمد بهاروند افزود: با واگذاری این زمین مراحل دریافت پروانه ساخت صورت گرفته است و با احداث آن مجموعههای نظیر کتابخانه، کلاس آموزشی، سالن اجتماعات و ... پیشبینی شده است و امیدواریم در کنار این موسسه و مجتمع قرآنی بتوانیم مدرسه قرآنی نیز دایر کنیم.
وی بیان کرد: فعالیتهای قرآنی شهرستان ساوه جزو فعالیتهای برتر استانی شناخته شده و این شهرستان از توانمندی بالایی در حوزه فرهنگی و قرآنی برخوردار است که با تامین زیرساختهای لازم نظیر احداث این مجتمع شاهد یک جهش بزرگ در این عرصه خواهیم بود.
فرماندار ساوه، تربیت نسل جوان با فرهنگ قرآنی و دینی اثرات مثبتی در جامعه داشته و زمینه ساز تحولات اساسی و تعالی انسان میشود.
وی بیان کرد: به دلیل ویژگیهای مذهبی و فرهنگی شهرستان ساوه بیشترین قاریان و حافظان قرآن کریم استان مرکزی در شهرستان ساوه است و استعداد بالایی در بین جوانان و نوجوانان این منطقه وجود دارد.
در این جلسه از دست اندرکاران برگزاری کارگاه آموزشی مربیان سبک زندگی اسلامی و قرآنی ساوه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شدند.