امام جمعه ساوه گفت: هدف احیای فریضه دینی امر به معروف و نهی از منکر تحقق حقوق شهروندی است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، در همایش حقوق شهروندی با رویکرد امر به معروف و نهی از منکر ویژه کارکنان شعب بانک مسکن استان مرکزی که در سالن شهدای محراب ساوه برگزار شد، اظهار کرد: امربهمعروف و نهیازمنکر به عنوان یک واجب دینی و وظیفه شرعی و قانونی به عنوان یک تکلیف همگانی در دین مبین اسلام مطرح شده است.
وی با تاکید بر اینکه دولت اسلامی مکلف به احیای این واجب الهی در سطح جامعه است، افزود: احیای این فریضه در جامعه و در بین آحاد مختلف مردم توسط دولت اسلامی باید به گونهای برنامه ریزی شود که راه سعادتمند شدن و بهشتی شدن مردم هموار شود.
امام جمعه ساوه با اشاره به اصل هشتم قانون اساسی در خصوص امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: این فریضه دینی علاوه بر اینکه یک واجب دینی و شرعی است و به عنوان یک اصل در قانون اساسی مطرح شده است.
وی به ارتباط حقوق شهروندی با امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: حقوق شهروندی حقوقی است که در آن جهانوندی لحاظ شده است و همه انسان های ساکن در جهان هستی از آن برخوردارند.
حجتالاسلام حسینی خواستار مبارزه دولت با مظاهر فساد و تباهی شد و افزود: مبارزه با فساد و تباهی گامی در جهت احیای حقوق شهروندی است
وی بر پیادهسازی امر به معروف و نهی از منکر در تمامی طبقات اجتماعی شد و افزود: فرهنگ سازی برای تقویت این فریضه دینی باید از ادارات و دستگاههای اجرایی شروع شود و به طبقات مختلف جامعه منتقل شود تا همه مردم انجام این واجب الهی را یک تکلیف و فریضه دینی برای خود تلقی کنند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه در ادامه مبارزه با آسیبهای اجتماعی و اقدامات هنجارشکنانه را از برکات احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: دعوت مردم به کار خیر و نیک موجب سعادتمندی جامعه بشری شده و آسیبهای اجتماعی را کاهش خواهد داد.
وی تصریح کرد: احیای این فریضه دینی بعد از اقامه نماز اصلیترین هدف امام حسین (ع) در قیام عاشورا بود و ما به عنوان پیروان اهل بیت (ع) باید زمینه تقویت این واجب الهی را در جامعه تقویت کنیم.