چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

امام جمعه ساوه گفت: کار مدرسه‌سازی صدقه جاریه و ذخیره اخروی است و از اهمیت بالایی نزد خدای تعالی برخوردار است.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، سیدابراهیم حسینی در آئین انتخابات اعضای مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان ساوه افزود: صدقه جاریه بودن مدرسه سازی از آن جهت مطرح است که وقتی مدرسه ای احداث شد تا مادامی که دانش آموزان در آن مدرسه تحصیل می کنند برای بانی این امر خیر حسنه منظور می شود.

وی بیان کرد: خیرین مدرسه ساز باید خدا را شکر کنند که چنین توفیقی برای آنان حاصل شده است که در راه رضای خدا و برای کمک به تعلیم و تربیت آینده سازان این جامعه از مال خود انفاق کنند.

امام جمعه ساوه تصریح کرد: هر جان و مالی توفیق پیدا نمی کند که در مسیر درست و صحیح و برای رضای خدا مصرف شود و انسان باید برای آباد شدن آخرت خود در این دنیا از جان و مال خویش بگذرد.

وی با تاکید بر اینکه تعلیم و تربیت بر همه چیز مقدم است، افزود: اگر در جامعه فسادی بوجود آید حاصل عدم تعلیم و تربیت صحیح و کارآمد بوده است و خیرین با برخورداری از روحئ لطیف و پاک فضایی را برای دانش آموزان بوجود می آورند که تعلیم و تربیت به شکل صحیح صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، در ادامه فخاری رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان مرکزی نیز تاخیر در برگزاری انتخابات مجمع را به دلیل برگزاری جشنواره های متعدد در سطح استان و برنامه های جانبی دانست.

وی افزود: اگر کمک خیرین برای احداث مدارس نبود قطعا هم اکنون با مشکلات خاصی در حوزه تامین فضای آموزشی مواجه بودیم که با تلاش این عزیزان در وضعیت نسبتا مطلوب و نرمالی در سطح استان قرار داریم.

فخاری تاکید کرد: بیش از یک سوم فضاهای آموزشی توسط خیرین در استان احداث یا بازسازی شده است و هم اکنون حدودا 30 درصد از فضاهای آموزشی نیاز به تخریب و بازسازی دارد که جز با مشارکت خیرین امکان پذیر نیست.

در ادامه عبداله سالمی عضور مجمع خیرین مدرسه ساز ساوه به ارائه گزارشی از فعالیت سه ساله مجمع پرداخت و با اشاره به تعهد 33 میلیاردی خیرین ساوجی در ساخت و مرمت مدارس این شهرستان گفت: میزان تعهد خیرین شهرستان ساوه به حدی است که با میزان تعهد خیران مدرسه ساز یک استان برابری می کند.

وی با اشاره به تحصل 50 هزار دانش آموز در ساوه اظهار کرد: شهرستان ساوه به دلیل مهاجرت پذیری روز به روز در حال افزایش جمعیت است و اگر نبود مشارکت خیرین قطعا مدارس این شهرستان سه شیفت بود.

سالمی تصریح کرد: بسیاری از مدارسی که توسط خیرین ساوه احداث شده به دلیل ساختار و شکل احداث آن در سطح کشور بی نظیر است و به بهترین تجهیزات ، مجهز شده اند.

وی تصریح کرد: امیدواریم با تلاش خیرین و آغاز بکار اعضای هیئت مدیره مجمع در دوره جدید شاهد تلاش همه جانبه برای جذب بیشتر خیرین به منظور تامین فضاهای آموزشی باشیم.

در ادامه این جلسه انتخابات مجمع خیرین مدرسه ساز برگزار و نهایتا عبداله سالمی، حسین اصلاحچی، جمشید رحیمی، حسین ذوالفقاری، سید نصرت اله موسوی، صدقعلی صفا و سید تقی نمازی به عنوان اعضای اصلی مجمع و علیرضا نصیحت به عنوان بازرس انتخاب شدند.

 

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group