معاون استاندار و فرماندار ساوه گفت: به منظور حمایت از تولید، برق هیچ واحد تولیدی و صنعتی در این شهرستان به دلیل بدهی قطع نشده است.
محمد بهاروند در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، در خصوص جزئیات چهارمین جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی شهرستان ساوه در سال جاری گفت: علیرغم بدهی 32 میلیارد تومانی قبوض برق مصرفی برخی از شرکتهای تولیدی و صنعتی شهر صنعتی کاوه به مدیریت توزیع برق شهرستان ساوه، اما در راستای حمایت از تولید و رونق تولید ملی و با برگزاری جلسات ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی به گونهای برنامهریزی شده است که برق هیچ واحد تولیدی و صنعتی به دلیل بدهی قطع نشده و سازوکار مناسبی هم برای پرداخت وجوه مربوط به برق مصرفی اتخاذ شود.
وی افزود: هدف این جلسه پیگیری مشکلات تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی در حوزه برق مانند کاغذسازی کاوه، پارس آلیاژ کاوه، اسپریس تجارت، ایمن شیشه سپهر، دوده صنعتی پارس، صنایع چدن پارس، سینا کاشی، زاگرس مسسازان و اتخاذ تصمیم برای برونرفت از این مشکلات با حضور مدیران استانی و شهرستانی بود.
وی بیان کرد: در این جلسه که با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی برگزار شد تمهیدات لازم برای تقسیط بدهی این واحدهای تولیدی و صنعتی اتخاذ و مقرر شد با توافق طرفین مبلغ بدهی در قالب اقساط مورد توافقی پرداخت شود.
فرماندار ساوه تاکید کرد: موضوع تعیین تکلیف بدهی برق واحدهای تولیدی و صنعتی به گونهای صورت گرفت که برای هر شرکتی براساس وضعیت تولید آن تصمیمگیری شود و در کنار پرداخت میزان برق مصرفی جاری، بدهی معوقه نیز به صورت اقساط پرداخت شود.
وی تصریح کرد: ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی به دنبال آن است که هم وصول مطالبات در چرخه قانونی خود به سرانجام برسد و هم واحد تولیدی با توقف تولید و نهایتا تعدیل نیرو مواجه نشود و به گونهای سیاستگذاری و تصمیمگیری میشود که کارخانجات با حداقل مشکلات به تولید خود ادامه دهند که همانا عمل به تکلیف در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید است.