رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: با گذشت حدود چهار سال از تاسیس، این دانشکده از شاخصهای لازم برای ارتقا به دانشگاه برخوردار است.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر جلیل کوهپایهزاده در مراسم بزرگداشت روز پزشک و تجلیل از پزشکان ساوه و زرندیه افزود: ارتقای دانشکدههای علوم پزشکی به دانشگاه بستگی به آمایش سرزمینی و برخی شاخصهای معین دارد که یکی از این شاخصها تنوع و تعداد رشتههای آموزشی است و دانشکده علوم پزشکی ساوه به لحاظ تعداد رشتهها از شاخص لازم برای ارتقا برخوردار است.
وی بیان کرد: پیگیریهای لازم به منظور ارتقای دانشکده علوم پزشکی ساوه به دانشگاه علوم پزشکی انجام شده تا شهرستان ساوه به لحاظ برخورداری از مزیتهای ویژه بتواند از ظرفیتهای بالای درمانی و آموزشی برخوردار شود.
وی به افزایش اعضای هیات علمی دانشکده به عنوان یکی از زیرساختهای ارتقا به دانشگاه علوم پزشکی نیز اشاره کرد و گفت: فراخوان جذب 10 الی 12 نفر عضو هیئت علمی برای دانشکده انجام شده است و امیدواریم از حضور همکاران متخصص در هیئت علمی بهرهمند شویم.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: لازمه گسترده شدن خدمات دانشکده به سمت تقویت مباحث آکادمیک برخورداری از یک هیئت علمی توانمند است تا در کنار رشتههای بهداشتی، پرستاری، مامایی و هوشبری اتاق عمل بتوانیم رشتههای دیگر و پیشرفتهای نیز به مجموعه آموزشی اضافه کنیم و این رشتهها با توجه به امکانات موجود در ساوه فعال شوند.
وی در ادامه با تقدیر از زحمات پزشکان، اصلیترین مشکل جامعه پزشکی ساوه را محدودیت در دریافت دستمزدها و معوقات کارانه دانست و افزود: قطعا با شروع بکار دولت دوازدهم وضعیت پرداختها بهبود خواهد یافت و بخش اعظمی از معوقات کارانه پزشکان ظرف دو ماه آینده پرداخت خواهد شد.
کوهپایه زاده تصریح کرد: با هماهنگیهای بعمل آمده از سوی وزارت بهداشت با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخش عمده مطالبات از سوی بیمهها به وزارت بهداشت پرداخت و معوقات چند ماهه گذشته وصول خواهد شد.
وی بیان کرد: سیاست وزارت بهداشت در حوزه برخورداری جامعه پزشکی و پرستاری در دولت دوازدهم کاهش فاصله پرداختهاست، به طوری که بتوان این فاصله را به حداقل رساند تا پزشکان با آرامش بیشتری به مردم خدمت کنند گرچه به دلیل تعهد اخلاقی موجود بین پزشکان با وجود محدودیتها همواره بهترین خدمات را به مردم ارائه دادهاند.
وی با اشاره به وجود برخی محدودیتها در ساوه و زرندیه در حوزه درمانی اشاره کرد و گفت: ساخت یک پانسیون منظم در زرندیه در دستور کار دانشکده است تا بتوان بسیاری از کمبودهای این شهرستان را برطرف کرد و با تجهیز بیمارستان جدیدالتاسیس امام رضا(ع) فصل نوینی از خدمات درمانی به مردم این شهرستان ارائه داد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در ادامه به ساخت بیمارستان جایگزین بیمارستان شهید مدرس ساوه نیز اشاره کرد و گفت: احداث این بیمارستان که باید سالها پیش ساخته میشد به دلیل برخی مشکلات با وقفه مواجه شد، اما با تعهد وزارت راه و شهرسازی بیمارستان جایگزین بیمارستان شهید مدرس در زمینی به مساحت 4.5 هکتار احداث و در آینده نزدیک کلنگزنی خواهد شد.
وی از سال 95 به عنوان یک سال خوب در اعتباربخشی به حوزه درمانی و آموزشی یاد کرد و گفت: بیمارستان های شهید مدرس و 17 شهریور به عنوان بیمارستانهای آموزشی انتخاب شدند و اعتبارات آموزشی علاوه بر اعتبارات درمانی به این دو مرکز درمانی اختصاص یافت.
به گزارش ایسنا، معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: تلاش پزشکان به دلیل اینکه موجب کاهش درد و رنج بیماران میشود و سلامتی را به انسان برمیگرداند کاری مقدس است.
دکتر هادی محنتی افزود: پزشکان مستقر در شهرستانهای ساوه و زرندیه با وجود محدودیتها و کمبودهای امکاناتی و نیز معوقات دستمزدی بیشترین خدمات را به مردم ارائه میدهند که جای تقدیر دارد.
در این مراسم از تنی چند از پزشکان ساوه و زرندیه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.