معاون استاندار و فرماندار ساوه کار پژوهشی را از ماموریتهای اصلی جهاددانشگاهی دانست و گفت: ورود جهاد دانشگاهی به عرصههای گوناگون صنعتی و کشاورزی استان مرکزی به عنوان قطب صنعتی و کشاورزی کشور می تواند ظرفیتهای ناشناخته این استان را معرفی و در صدد بالفعل کردن ظرفیتهای بالقوه تلاش کند.
محمد بهاروند در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با تاکید بر اینکه پژوهش زیربنای توسعه و اساس همه فعالیتهاست، اظهار کرد: در شرایط کنونی کشور که بهبود وضعیت اقتصادی با تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی میسر خواهد شد، انجام فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی در حوزه اقتصاد ضرورتی دو چندان دارد و جهاددانشگاهی به عنوان مجموعه عظیم فاخر علمی، پژوهشی و فرهنگی به خوبی می تواند از عهده این وظیفه خطیر برآید.
فرماندار ساوه تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی را در گروه علم و فناوری دانست و تاکید کرد: تکیه بر علم و فناوری در اقتصاد مقاومتی موجب غنی شدن کشور در عرصههای اقتصادی، فرهنگی و تکنولوژی خواهد شد.
وی توسعه کارآفرینی و رونق تولید ملی را از دستاوردهای اقتصاد مقاومتی بیان کرد و افزود: تحقق این دو مولفه در گرو تربیت نیروی انسانی خلاق، کارآمد و پرتوان خواهد بود که وظیفه اصلی مجموعههای دانشگاهی و به ویژه جهاددانشگاهی است.
بهاروند تاکید کرد: نگاهی گذرا به عملکرد جهاددانشگاهی نشانگر کارنامه درخشان و قابل قبول این نهاد علمی در عرصههای گوناگون علمی، پژوهشی، تحقیقاتی و فعالیت در رویان، ناباروری، گیاهان دارویی و ... است و این نهاد همواره باری از کشور را در عرصههای گوناگون بر دوش کشیده است و در شرایط کنونی کشور که فرمان رهبری مبنی بر تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی صادر شده است، این نهاد علمی نیز دوشادوش سایر مراکز کشور لبیکگوی فرمان رهبری است.
وی تصریح کرد: توان بالای علمی جهادگران جهاددانشگاهی با انجام کارهای مطالعاتی بهترین مسیر رشد اقتصادی را با همدلی و همفکری سایر دستگاههای اجرایی کشور ترسیم خواهد کرد.