طرح تجمیع پسماند شهرستانهای ساوه و زرندیه با حضور مدیرکل دفتر امور شهری شوراهای استانداری مرکزی در شهرداری ساوه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حسن قربانی مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی در این جلسه با اشاره به اهمیت مسئله مدیریت پسماند شهری گفت: دولت با عنایت به طرح تجمیع پسماند و با توجه به مشکلاتی که در زمینه مدیریت و حملونقل و نگهداری پسماندها وجود دارد و همچنین براساس اینکه تجمیع پسماند شهرستانها میتواند نقش مهمی در مدیریت بهتر این مهم داشته باشد در نظر دارد تعداد مراکز جمعآوری پسماندها را در سطح کل کشور کاهش دهد.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی تصریح کرد: بر اساس طرح مصوب شده مقرر شد پسماند روستاها در شهرهای اطراف آنها جمعآوری و سپس به سایتهای پسماند اصلی منتقل شود، همچنین دو شهر اراک و ساوه به عنوان اصلیترین مراکز سایت پسماند در استان مرکزی محسوب میشوند.
به گزارش ایسنا، سرپرست معاونت خدمات شهری ساوه نیز گفت: بطور میانگین شهر ساوه روزانه 130 تن، مامونیه 17 تن، خشکرود 4 تن، رازقان یک تن، پرندک 7 تن، آوه دو و نیم تن، نوبران دو نیم تن، غرق آباد 3 تن و بخش مرکزی ساوه 12 تن پسماند تولید میکنند.
رضا یزدی با تاکید بر اهمیت تفکیک از مبدا بیان کرد: اگر در بحث مدیریت پسماند به موضوع تفکیک از مبدا توجه و به درستی اجرا میشد، ما امروز با این مشکلات مواجه نبودیم زیرا تحقق این امر کاهش قابل توجه هزینهها را در پی خواهد داشت.
وی افزود: با توجه به هزینههای بالای ناشی از تجمیع پسماندهای این دو شهرستان در ساوه، نیازمند مشارکت و حمایتهای ویژه مالی هستیم، زیرا فعالیت کارخانه پردازش دارای هزینههای زیاد از جمله در حوزه مصرف انرژی و نیروی انسانی است.
در این جلسه مقرر شد که هریک از شهرداریها و بخشداریهای شهرستان های ساوه و زرندیه طی دو هفته موضوع انتقال پسماندها و اولویتها را مورد بررسی قرار داده و نتیجه را اعلام کنند.