چهارشنبه 7 آذر 1403 | Wednesday 27 November 2024

تمامی اخبار

فرماندار ساوه بر ساماندهی مشکلات حاشیه نشینی این شهرستان فارغ از اقدامات تبلیغاتی و سیاسی بازی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، محمد بهاروند در پنجاه‌ویکمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه با اشاره به دستور جلسه مبنی بر مشکلات حاشیه نشینی در این شهرستان و معضلات فرهنگی و اجتماعی آن، افزود: تمام تلاش خود را برای حل مشکلات حاشیه نشینان ساوه فارغ از بازی های سیاسی و تبلیغات انتخاباتی که از سوی برخی صورت می گیرد انجام می دهیم و برای رضای خدا به مردم خدمت خواهیم کرد.

وی با اشاره به اینکه در بسیاری از نقاط حاشیه نشین شهر با تلاش های صورت گرفته خدمات لازم ارائه شده است، افزود: در برخی نقاط به دنبال اجرای سازوکارهای قانون مند برای برطرف شدن مشکلات هستیم.

وی بیان کرد: در ساماندهی نقاط حاشیه نشین اولا باید به دنبال جلوگیری از ساخت و سازها بوده و پس از شناسایی نقاط موجود برای این نقاط تعیین تکلیف کرد.

فرماندار ساوه اظهار کرد: نباید وضعیت ساخت و سازها در نقاط حاشیه ای مخدوش شود و شاهد توسعه نامتوازن شهر باشیم بلکه باید به گونه ای ساخت و ساز تسهیل شود که در نقاط غیرمجاز شاهد رشد شهری نباشیم.

وی کاهش حدنصاب ساخت و سازها از 170 متر به 100 الی 120 متر را از جمله سازوکارهای قانونی برای ساخت بناهایی با استحکام بالا و برخوردار از شاخص های فنی و مهندسی دانست و افزود: اگر در حل مشکلات برنامه محور باشیم و راهکار عملی ارائه دهیم قطعا مشکلات حاشیه نشینی برطرف خواهد شد یا کاهش پیدا خواهد کرد و در سایه وحدت و آرامش و انسجام است که می توان رضایت مردم را جلب و به رفاه نسبی آنان کمک کرد.

بهاروند بر شجاعت و جسارت مدیران در حل مشکلات مردم تاکید کرد و گفت: با جسارت و شجاعت مدیران می توان به شهر روح بخشید و با در نظر گرفتن هویت اسلامی و مذهبی و ارزش های دینی زیبایی، نشاط و امیدواری را به شهروندان هدیه داد.

به گزارش ایسنا، معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه نیز با اشاره به وجود حدود 20 نقطه حاشیه نشین در شهر ساوه گفت: از این تعداد حدود 11 منطقه از خدمات اولیه برخوردار هستند.

سید مهدی حسینی افزود: این نقاط به دلیل عدم برخورداری از فضاهای عمومی نظیر پارک، فضای سبز، مراکز فرهنگی و ... از مراکز فقیر شهر محسوب می‌شوند که لازم است با شناسایی دقیق سالانه یک یا دو نقطه ساماندهی شوند.

معاون فرماندار ساوه با اشاره به اینکه رشد صنعتی در این شهرستان حاشیه نشینی را قدرت بخشیده است، گفت: باید به دنبال راهکار عملی برای برون رفت از مشکلات حاشیه‌نشینی باشیم.

وی در خصوص ساماندهی بافت فرسوده شهری نیز گفت: بافت های فرسوده نیز جزو مناطق فقیر شهری محسوب می شوند که باید به نوعی برای ساماندهی این نقاط نیز مداخله کرد و با اجرای پروژه های لازم به دنبال ایجاد ارزش افزوده بود و جریان اقتصادی در این نقاط ایجاد کرد.

حسینی در ادامه از تخصیص 600 میلیون تومان اعتبار اولیه برای اجرای پروژه های مربوط به ساماندهی نقاط حاشیه نشین ساوه از سوی وزارت راه و شهرسازی خبر داد و گفت: این میزان اعتبار با صلاحدید شهرداری و با تاکید بر اولویت بندی در نقاط مختلف حاشیه ای شهر هزینه خواهد شد و روند تخصیص آن ادامه خواهد داشت.

شهردار ساوه نیز با اشاره به اجرای اقدامات عمرانی و خدماتی در نقاط حاشیه ای شهر گفت: اعتباراتی که از سوی ستاد بازآفرینی تخصیص می‌یابد در خصوص ساماندهی بافت فرسوده، بافت تاریخی و نقاط حاشیه‌ای شهر است.

کامران جوادی افزود: در کنار کارهای کالبدی که در نقاط حاشیه ای صورت می گیرد به دنبال اجرای کارهای فرهنگی نیز هستیم که از جمله آن تصویب 6 میلیارد تومان اعتبار از سوی شورای شهر در سال 96 برای احداث فرهنگسرا، پردیس سینما و سالن های ورزشی در نقاط حاشیه نشین است.

وی در خصوص فعالیت مرکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ساوه نیز گفت: در طول فعالیت این مرکز 660 مددجو ساماندهی شده‌اند که از این تعداد 548 مرد و 71 زن بودند.

به گفته شهردار ساوه تمامی ادارات متولی با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در این مرکز نماینده دارند و کار ساماندهی متکدیان و افرادی که در معرض آسیب های اجتماعی قرار گرفته اند در این مرکز انجام می شود.

به گزارش ایسنا، در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص دستور جلسه، امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی لازمه اجرای فعالیت‌های فرهنگی در تمام نقاط شهرستان را مصوبه شورای فرهنگ عمومی دانست و بر حل مشکلات حاشیه‌نشینی بدور از هیاهوی سیاسی و تبلیغاتی تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه نیز با قرائت دستور جلسه و با تاکید بر حل مشکلات حاشیه نشینی به اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری در نقاط حاشیه‌ای توام با اجرای فعالیت‌های عمرانی و خدمات شهری تاکید کرد.

حسین محمودی‌فر با تاکید بر فعالیت مراکز فنی و حرفه‌ای در نقاط حاشیه نشین گفت: فعالیت مراکز کارآفرینی و مراکز علمی و آموزشی در نقاط حاشیه‌نشین موجب تقویت بنیه علمی ساکنین خواهد شد.

وی همچنین خواستار احداث مسجد و حسینیه در نقاط حاشیه نشین شد و افزود: احداث مراکز فرهنگی نقش موثری در تقویت فعالیت‌های فرهنگی در نقاط حاشیه نشین خواهد شد.

در این جلسه جانشین فرمانده سپاه ساوه، رئیس آموزش و پرورش و مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد ساوه به بیان برنامه‌های پیشنهادی خود در خصوص طرح اوقات فراغت پرداختند.

تشکیل کمیته تخصصی زیرمجموعه شورای فرهنگ عمومی برای برطرف کردن مشکلات حاشیه نشینان، ایجاد پراک بانوان و مراکز فرهنگی و تفریحی در نقاط حاشیه‌نشین با اولویت‌بندی از سوی شهرداری، کیفیت بخشی به برنامه‌های طرح اوقات فراغت و تنوع در برنامه‌ها با در نظر گرفتن همه سلایق برای جذب حداکثری، تقسیم وظایف و کار تخصصی در حوزه برنامه‌های اوقات فراغت، تقویت برنامه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، سپاه و آموزش و پرورش از مصوبات این جلسه بود.

تمامی حقوق محفوظ است ، طراحی شده توسط کامپوسیس، رادیو ساوه توسط سرورهای قدرتمند محکم هاست پشتیبانی می‌شود.

Template Design:Dima Group