معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی ساوه از پذیرش دانشجوی فناوری اطلاعات سلامت در مقطع کارشناسی برای اولین بار در سطح استان مرکزی در دانشکده علوم پزشکی ساوه خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، حمیدرضا برادران در نشست خبری هفته سلامت با اعلام این خبر افزود: پذیرش دانشجو در رشته فناوری اطلاعات سلامت طبق برنامه وزارت بهداشت در دانشکده های جدیدالتاسیس صورت می گیرد.
وی ادامه داد: دانشجویانی که علاقمند به تحصیل در این رشته باشند علاوه بر آموزش سواد رایانه ای، آموزش در حوزه سلامت را نیز فراگرفته و پس از فارغ التحصیلی در دانشکده های علوم پزشکی جذب خواهند شد و به مدیریت الکترونیکی سلامت کمک خواهند کرد.
این مقام مسئول در حوزه آموزشی دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به تحصیل 570 دانشجو در 12 رشته کاردانی و کارشناسی این دانشکده در حال حاضر گفت: با پذیرش دانشجو در رشته فناوری اطلاعات سلامت و ارتقای رشته بهداشت حرفه ای از کاردانی به کارشناسی میزان دانشجویان تا پایان سال به مرز 700 نفر خواهد رسید.
وی بیان کرد: با راه اندازی پردیس دانشگاهی دانشکده علوم پزشکی ساوه که در حال حاضر در دست احداث است گنجایش بیشتری برای جذب دانشجو خواهیم داشت بطوریکه پیشبینی میشود با افتتاح پردیس آمار دانشجویان به بیش از 1100 نفر برسد.
برادران به موفقیت این دانشکده در تاسیس مرکز عوامل اجتماعی موثر بر سلامت با تاکید بر ارزیابی طرحهای ارتقای سلامت نیز اشاره کرد.
به گزارش ایسنا؛ معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز به ناآشنا بودن مسئولان ساوجی با چارت تشکیلاتی دانشکده علوم پزشکی ساوه اشاره کرد و از رسانهها خواست در معرفی این دانشکده و تبیین چارت آن تلاش مضاعف کنند.
حبیب اله رضایی گفت: با وجود ارتقای شبکه بهداشت و درمان ساوه به دانشکده علوم پزشکی اما همچنان این دانشکده مغفول مانده است، گفت: هنوز با گذشت چند سال از تاسیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در مکاتبات اداری برخی از مسئولان از این مجموعه به عنوان شبکه بهداشت و درمان یاد می شود.
وی بیان کرد: دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه تنها تشکیلات این شهرستان است که در قانون بودجه از ردیف اعتباری مستقل برخوردار بوده و زیر نظر مستقیم وزارت بهداشت مدیریت می شود، از این رو لازم است ثمرات فعالیت دانشکده که موجب شناساندن جایگاه واقعی ساوه میشود برای مردم و مسئولان به خوبی تبیین شود.
به گزارش ایسنا؛ معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به اجرای طرح تحول نظام سلامت از سال 93 گفت: با آغاز اجرای این طرح و فراهم شدن زیرساختها و تامین فضای فیزیکی مناسب در سال 95 ارائه خدمات با شدت بیشتری دنبال شد.
رضا نظری با اشاره به نصب و راهاندازی سامانه سیب در سال 95 (سامانه یکپارچه بهداشت) در حوزه شهری و روستایی دانشکده گفت: با راهاندازی این سامانه در سال 95 اطلاعات بالغ بر 91 درصد از جمعیت شهری و روستایی ساوه و زرندیه در آن ثبت و به بیش از 35 درصد مردم خدمات مربوطه ارائه شد و بنا داریم در سال 96 مردم ساوه و زرندیه حداقل یکبار از این سامانه خدمات بگیرند.
وی پیگیری انعقاد تفاهم نامه ساخت 20 پروژه بهداشتی در سال 96 که 14 پروژه آن در ساوه و 6 پروژه در زرندیه است را از دیگر اقدامات بیان کرد و گفت: راهاندازی مرکز اورژانس روستایی آوه و دوزج، بهسازی خانههای بهداشت، ارائه خدمات دهان و دندان شهری و روستایی، آموزش و توانمندسازی مادران باردار، امکان خطرسنجی بیماران مبتلا به بیماری خاص، خدمات آزمایشگاهی و تصویربرداری رایگان مادران باردار کم بضاعت، انجام سنجش سلامت دانش آموزان و آموزش پیشگیری ناباروری از دیگر خدمات ارائه شده است.
نظری افزود: برای اجرای طرحهای حوزه بهداشتی و سلامت بالغ بر هفت میلیارد تومان در حوزه روستایی و 6 میلیارد تومان در حوزه شهری در قالب برنامههای جدید هزینه شده است.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز به آمار مراجعین در تعطیلات نوروزی به بیمارستانهای ساوه و زرندیه اشاره کرد و گفت: در مجموع 14 هزار و 843 نفر در ایام نوروزی به بیمارستانهای این دو شهرستان مراجعه که بیشترین مراجعات به بیمارستان شهید مدرس و شهدای آسیابک بوده است.
هادی محنتی در ادامه به اقدامات حوزه درمان در سال قبل اشاره کرد و گفت: راه اندازی پایگاه سلامت در آوه، دو پایگاه نوبران و یک پایگاه در زرندیه و نیز تامین اعتبار ساخت مرکز مدیریت حوادث از جمله اقدامات بوده است.
وی به راه اندازی اورژانس دندانپزشکی در سال جاری اشاره کرد که با بهره برداری از آن مردم در ایام تعطیلات و به صورت کشیک از خدمات شبانه روزی برخوردار خواهند شد.
معاونت غذا و دارو دانشکده نیز گفت: در سال گذشته 74 مورد بازدید از داروخانه ها، 13 مورد بازدید از مراکز ترک اعتیاد، 24 مورد تجهیزات پزشکی، انجام و در طی بازدیدها خطایی که بخواهیم نسبت به پلمپ مرکز اقدام کنیم مشاهده نشد.
ساسان گازرانی افزود: راه اندازی مرکز اطلاعات دارو و سموم با تماس از طریق سامانه 190 و تجهیز به سیستم HIS دارودخانه برای اطلاع وزارت بهداشت از وضعیت داروهای مصرفی و بهینه سازی داروهای مخدر و آزمایشگاه همکار از دیگر اقدامات بوده است.
معاونت اجتماعی دانشکده علوم پزشکی نیز به فعالیت مجمع ملی سلامت در سطح کشور اشاره کرد و گفت: این مجمع در ساوه و زرندیه نیز با مشارکت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت فعالیت خود را آغاز کرده است.
مرتضی صبوحی افزود: در سال گذشته بالغ بر ده میلیارد تومان توسط خیرین در حوزه درمانی و سلامت هزینه شده است که برای احداث بیمارستان 17 شهریورماه و پردیس دانشگاهی بالغ بر 4.5 میلیارد تومان از سوی خیرین سلامت هزینه شده است.
وی به رونمایی از طرح کلینیک موبایل دندانپزشکی اشاره کرد و گفت: برای هر کلینیک موبایل دندانپزشکی که به صورت سیار ارائه خدمات می کنند و تعداد آن در سطح کشور 80 مورد است 250 میلیون تومان هزینه شده است که یک مورد سهم دانشکده علوم پزشکی ساوه است.
در ادامه نوری مسئول روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه به برنامه های هفته ملی سلامت از اول لغایت هفتم اردیبهشت ماه اشاره کرد و گفت: شعار ملی هفته سلامت زندگی سالم با نشاط و امید است و شعار سازمان جهانی بهداشت مبارزه با افسردگی است.
وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت جامعه مبتلا به افسردگی هستند، گفت: براین اساس و بنا به نیاز جامعه از بیمارهای گوناگون شعار هفته سلامت اعلام می شود.
وی به برنامه های این هفته در ساوه و زرندیه اشاره کرد و گفت: همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی، نواختن زنگ سلامت در مدارس، جشنواره غذا، همایش هفته سلامت، افتتاح نمایشگاه خطرسنجی و اجرای طرح سفیران سلامت دانش آموز در 106 مدرسه حامی سلامت از جمله برنامه های این هفته است.