رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: بودجه مصوب امسال این دانشکده نسبت به پارسال 69 درصد افزایش یافته و این دانشکده رتبه سوم کشور در افزایش بودجه بخش بهداشت و درمان کشور را کسب کرد.
جلیل کوهپایه زاده افزود: افزایش 69 درصدی اعتبار این دانشکده پارسال پیشنهاد شد که با تصویب کلیات بودجه سال 96 توسط مجلس شورای اسلامی، این رقم پیشنهادی پذیرفته و تصویب شده است.
به گفته وی، جزییات این افزایش بودجه با انتشار کتاب قانون بودجه سال 96 مشخص خواهد شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: بودجه پارسال بهداشت و درمان حدود 420 میلیارد ریال بود که تحقق اعتبارات در حوزه حقوق 100 درصد و در سایر بخش ها تا 110 درصد نیز رخ داد اما، این سهم بودجه ای با مخارج دانشکده همخوانی نداشت و امسال افزایش اعتبار پیشنهاد شد.
وی، اجرای برنامه تحول سلامت و توجه ویژه دولت به بخش بهداشت و درمان را عامل مهمی در راستای این موفقیت دانست و افزود: تثبیت ارتقاء سلامت در گرو تلاش و مشارکت عمومی جامعه است.
دکتر کوهپایه زاده گفت: اجرایی شدن گام های برنامه تحول سلامت تغییرات محسوس در حوزه بهداشت و درمان ساوه داشته و با افزایش بودجه امسال و تداوم برنامه ها انتظار می رود مشکلات کمبود تخت بیمارستانی با مشارکت خیران برطرف شود.
وی ادامه داد: ساوه و زرندیه بر اساس استانداردهای موجود با کمبود 200 تخت بیمارستانی در حوزه خدمات درمانی مواجه است.
وی بیان کرد: درحال حاضر 530 تخت بستری در ساوه و زرندیه فعال است که برای رسیدن به استاندارد جهانی باید این شاخص به 700 تخت بستری برسد.
دکتر کوهپایه زاده گفت: با فعال شدن تخت های بیمارستان امام رضا (ع)، شمار تخت های موجود بیمارستانی به 560 مورد افزایش می یابد.
وی عنوان کرد:به طور متوسط برای ایجاد هر تخت بیمارستانی پنج میلیارد ریال اعتبار نیاز است که این رقم در بیمارستان های بزرگ و مادر تخصصی به هفت میلیارد ریال نیز می رسد.
دانشکده علوم پزشکی ساوه به 350 هزار نفر جمعیت تحت پوشش ساوه و زرندیه خدمات رسانی می کند.
ساوه با جمعیت حدود 290 هزار نفر دومین شهر پرجمعیت استان مرکزی است که نقش مهمی در توسعه اقتصاد کشور دارد.